Povezane novice

Arsenal s pol ducata golov, pri Realu navdušil 19-letnik

SiolNET 29.11.2023
V sredo so peti krog lige prvakov igrali v skupinah od A do D. Manchester United je na sovražnem terenu v Istanbulu reševal evropsko sezono. Imel je samo tri točke, zdaj ima štiri. Sicer je vodil s 3:1, na koncu pa je proti Galatasarayu igral 3:3. Še… »

Oblak v osmini finala, Šeško in Kampl sta videla dramo

Dnevnik 29.11.2023
Na tekmah petega kroga nogometne lige prvakov so si nastop v osmini finala priigrali Atletico Madrid s slovenskim vratarjem Janom Oblakom, Lazio, Borussia Dortmund in Barcelona. Najbolj dramatično je bilo v skupini F, ki je znova upravičila sloves… »

Norveški orkan na poti do strelskega rekorda odpihnil tudi Šeška

Delo 29.11.2023
V torkovem večeru je Oblak z Atleticom potrdil osmino finala, Šeško pa z Leipzigom izgubil v Manchestru. Enajstmetrovka v Parizu je razjezila Angleže. V nadaljevanju preberite: Skupinski del lige prvakov se je prevesil v odločilni del, torkove tekme… »

Kontroverzna odločitev, ki je rešila PSG in razbesnela angleške legende

SiolNET 29.11.2023
Torkov večer v ligi prvakov je postregel s sporno sodniško odločitvijo. Na Parku princev je dišalo po zmagi Newcastla. Srake so vodile z 1:0, igral se je že sodnikov podaljšek. PSG bi si z morebitnim porazom zmanjšal možnosti za napredovanje v… »

PSG do točke iz sporne enajstmetrovke v 98. minuti

Dnevnik 29.11.2023
Na sinočnjih tekmah petega kroga nogometne lige prvakov so si nastop v osmini finala priigrali Atletico Madrid s slovenskim vratarjem Janom Oblakom, Lazio, Borussia Dortmund in Barcelona. Izmed preostalih Slovencev sta Benjamin Šeško in Kevin Kampl… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem