Povezane novice

Luka Dončić dobil hči, razkril tudi njeno ime

Delo 01.12.2023
Slovenski košarkar bo prvič v tej sezoni izpustil tekmo v ligi NBA. Slovenski košarkarski zvezdnik Luka Dončić in njegova zaročenka Anamaria Goltes sta se razveselila prvega otroka. Par je dobil hčerko, dojenčico pa sta poimenovala Gabriela, sta… »

Luka in Anamaria postala starša!

SiolNET 01.12.2023
Slovenski košarkarski superzvezdnik Luka Dončić in njegova zaročenka Anamaria Goltes sta postala starša. Rodila se jima je hčerkica Gabriela. Novico je par potrdil. View this post on Instagram A post shared by Luka Doncic (@lukadoncic) Sportal… »

Dallas nemočen brez Dončića, Durant do vpisa v zgodovino #video

SiolNET 01.12.2023
Košarkarji Dallas Mavericks so v severnoameriški ligi NBA izgubili proti Memphis Grizzlies s 94:108. Teksašani so igrali brez zvezdnika Luke Dončića, ki se je s svojo izbranko Anamario Goltes razveselil rojstva prvega otroka. Na tekmi med Phoenix… »

Luka in Anamarija dobila hčerko. Luka objavil fotografijo in njeno ime

Zurnal24 01.12.2023
Odsotnost Luke Dončića je sprožila ugibanja. Zdaj jih je konec. Luka Dončić in Anamaria Goltes sta dobila hčerko. Slovenski košarkarski čudežni deček je vest potrdil na svojih spletnih omrežjih, na Instagramu je fotografiji pripisal le -… »

Dončić postal očka, rodila se je Gabriela

RTV Slovenija 01.12.2023
Luka Dončić je ponoči prvič izpustil tekmo v letošnji Ligi NBA. In to zaradi veselega dogodka. Rodila se mu je prvorojenka Gabriela. Najprej je za pravi vihar poskrbel novinar Marc Stein, ki je na omrežju X zapisal, da slovenski košarkar zaradi… »

Luka Dončić in Anamaria Goltes sta se razveselila hčerke Gabriele

Dnevnik 01.12.2023
Slovenski košarkarski zvezdnik Luka Dončić in njegova zaročenka Anamaria Goltes sta se razveselila prvega otroka. Par je dobil hčerko, dojenčico pa sta poimenovala Gabriela, sta oba objavila na Instagramu. Tako Dončić kot njegova zaročenka sta… »

Prva fotografija hčerkice Luke Dončića in Anamarie Goltes!

Necenzurirano 01.12.2023
Luka Dončić in njegova zaročenka Anamaria Goltes sta se razveselila prvega otroka. Par, ki sicer skrbno skriva svoje zasebno življenje, je včeraj dobil hčerko. Ime ji je Gabriela. Šepet, da se je Luka Dončić razveselil prvega otroka, je sprožil… »

Dončić ne bo igral, razlogi osebne narave

Zurnal24 01.12.2023
Košarkarji Dallasa se bodo tekmecem zoperstavili brez najboljšega moža. Dallas Mavericks se bodo danes v svojem American Airlines Centru pomerili proti Memphis Grizzlies. V ekipi Jasona Kidda ne bo Luke Dončića, je sporočil novinar Marc Stein… »

Vodilna Minnesota do nove zmage, vroče v Chicagu

SiolNET 01.12.2023
Košarkarji vodilnega moštva Minnesota Timberwolves so pred domačimi gledalci s 101:90 premagali Utah Jazz in se utrdili na prvem mestu, tretja Oklahoma je bila s 133:110 boljša od LA Lakers. Najbolj vroče je bilo na srečanju Chicago Bulls in… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem