Povezane novice

Stefan Kraft še četrtič zapored, Peter Prevc najboljši Slovenec

SiolNET 03.12.2023
Smučarski skakalci so na veliki skakalnici v olimpijskem Lillehammerju nastopili na četrti individualni tekmi nove sezone svetovnega pokala, spet pa je zmagal letos nepremagljivi Avstrijec Stefan Kraft. Vseh pet Slovencev je danes prišlo do točk… »

Joao Felix ugnal Jana Oblaka in odločil derbi

Delo 03.12.2023
Barcelona je v derbiju 15. kola španskega prvenstva z 1:0 premagala Atletico Madrid in se približala vodilnima Real Madridu in Gironi. Atletico Madrid je v 15. krogu španskega nogometnega prvenstva izgubil z 0:1 v gosteh z Barcelono. Jana Oblaka… »

Luka Elsner izgubil proti PSG, znancem Olimpije gre imenitno

SiolNET 03.12.2023
Francoski prvak PSG je v uvodnem nedeljskem srečanju v gosteh ugnal Le Havre, ki ga vodi slovenski trener Luka Elsner. Čeprav so gostje že v 10. minuti ostali brez izključenega vratarja Gianluigija Donnarumme in je Le Havre na vrata usmeril več… »

Joao Felix zatresel mrežo Atletica za velike tri točke Barcelone

RTV Slovenija 03.12.2023
Derbi 15. kroga La lige je pripadel nogometašem Barcelone, ki so z 1:0 premagali Atletico. Mož odločitve je bil Joao Felix, ki ga je Kataloncem posodil prav madridski klub. 24-letni Portugalec se ob posoji ni najbolje razšel z Atleticom, kamor je… »

Slovenija tudi v Lillehammerju brez stopničk

Dnevnik 03.12.2023
Slovenski smučarski skoki so tudi po drugi postaji svetovnega pokala brez uvrstitve na stopničke. V olimpijskem Lillehammerju je bila najboljša uvrstitev moške vrste osmo mesto Anžeta Laniška na srednji skakalnici. Med ženskami, ki so na Norveškem… »

Leverkusen tudi po derbiju z Dortmundom ostaja neporažen

RTV Slovenija 03.12.2023
Na derbiju 13. kroga Bundeslige sta se Bayer iz Leverkusna in dortmundska Borussia razšla z remijem (1:1). Farmacevti so oddali prvi točki na domači zelenici v tej sezoni in imajo tri točke naskoka pred Bayernom, ki tokrat ni stopil na igrišče… »

Poker zmag Krafta, slovenski orli niso bili pri vrhu

Delo 03.12.2023
Avstrijec Stefan Kraft je bil razred zase tudi na zadnji tekmi v Lillehammerju pokoril konkurenco, Peter Prevc najboljši Slovenec na desetem mestu. Avstrijski smučarski skakalec Stefan Kraft (318,2 točke) je zmagal še na četrti zaporedni tekmi… »

Poker nepremagljivega Krafta, Peter Prevc ujel deseterico

RTV Slovenija 03.12.2023
Za drugo tekmo v Lillehammerju so se skakalci preselili na veliko olimpijsko napravo, znova pa je bil najboljši Stefan Kraft, ki je v tej zimi dobil vse štiri preizkušnje svetovnega pokala. Najboljši Slovenec je bil deseti Peter Prevc. Znova so… »

Ema Klinec peta na veliki skakalnici v Lillehammerju

RTV Slovenija 03.12.2023
Na nedeljski tekmi v Lillehammerju je na veliki skakalnici do prve zmage kariere prišla Francozinja Josephine Pagnier. S skokom 133,5 metra je v prvi seriji zablestela Ema Klinec, ki je drugič skočila 127 metrov in s tretjega zdrsnila na peto mesto… »

Pagnier zmagovalka Lillehammerja, Klinec brez stopničk

Dnevnik 03.12.2023
Francoska smučarska skakalka Josephine Pagnier (272,4 točke), vodilna po prvi seriji, je zmagovalka druge tekme svetovnega pokala v Lillehammerju. Enaindvajsetletnica je na veliki napravi prišla do svoje prve zmage v svetovnem pokalu doslej. Med… »

Domačin zmagal v Östersundu, med Slovenci brez Faka najboljši Vidmar

Delo 03.12.2023
Sebastian Samuelsson je zmagal v Östersundu. Na zasledovalni tekmi na 12,5 km je za 5,1 sekunde ugnal Nemca Philippa Nawratha. Toni Vidmar zadel vse tarče. Šved Sebastian Samuelsson je zmagal v domačem Östersundu na biatlonski tekmi za svetovni… »

Šest zgrešenih tarč preveč za vidnejšo uvrstitev Anamarije Lampič

RTV Slovenija 03.12.2023
Anamariji Lampič se zasledovalna preizkušnja biatlonk v Östersundu ni posrečila. Edina Slovenka na tekmi, ki je štartala kot 25., je zgrešila šest strelov in zasedla 28. mesto. Anton Vidmar je na zasledovalni preizkušnji biatloncev zasedel 18… »

Lampičeve ni zeblo, a so ji naboji zmrznili

Delo 03.12.2023
Francoska biatlonka Lou Jeanmonnot je zmagala na tekmi svetovnega pokala. Anamarija Lampič na zasledovalni tekmi v Östersundu zasedla 28. mesto. Francozinja Lou Jeanmonnot je zmagovalka zasledovalne ženske biatlonske preizkušnje za svetovni pokal v… »

Francozinja najboljša tudi na zasledovanju, Lampičeva tekla najhitreje, toda ...

SiolNET 03.12.2023
Francozinja Lou Jeanmonnot je zmagovalka zasledovalne ženske biatlonske preizkušnje za svetovni pokal v Östersundu na Švedskem. Za le 0,3 sekunde je ugnala Nemko Franzisko Preuss, tretja je bila še ena Nemka Vanessa Voigt (+ 18,5). Edina Slovenka na… »

Prvenec Francozinje, Ema Klinec za dve točki zgrešila stopničke

SiolNET 03.12.2023
Zmagovalka individualne tekme na veliki skakalnici v Lillehammerju je Francozinja Josephine Pagnier, ki se veseli prve zmage v svetovnem pokalu. Na odru za zmagovalke sta se ji pridružili Kanadčanka Alexandria Loutitt in Norvežanka Eirin Maria Kvandal… »

Ema Klinec blizu stopničk

Delo 03.12.2023
Na veliki olimpijski napravi v Lillehammerju zmaga Francozinji Josephine Pagnier, naša najboljša Ema Klinec na 5. mestu. Na tekmi smučarskih skakalk v Lillehammerju se slovenskemu taboru niso uresničile želje o uvrstitvi na stopničke. Najbližje jim… »

Francozinja do premierne zmage, Klinčeva tik pod stopničkami

Zurnal24 03.12.2023
Pagnier zmagovalka Lillehammerja, Klinčeva na petem mestu brez stopničk. Francoska smučarska skakalka Josephine Pagnier (272,4 točke), vodilna po prvi seriji, je zmagovalka druge tekme svetovnega pokala v Lillehammerju. Enaindvajsetletnica je na… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem