Povezane novice

Anamarija spet hitra kot blisk, na strelišču pa ji ne gre po željah

Delo 14.12.2023
Francosko zmagoslavje na novem švicarskem biatlonskem prizorišču. Anamarija Lampič (14.) v smučini krepko hitrejša od konkurence. Francozinja Justine Braisaz-Bouchet je zmagovalka biatlonske sprinterske preizkušnje za svetovni pokal v Švici, kjer… »

Braisaz-Bouchet najboljša v sprintu, Lampič 14.

Dnevnik 14.12.2023
Francozinja Justine Braisaz-Bouchet je zmagovalka biatlonske sprinterske preizkušnje za svetovni pokal v švicarskem Lenzerheideju. Drugo mesto je zasedla Norvežanka Ingrid Landmark Tandrevold, tretje pa Italijanka Lisa Vittozzi. Najboljša od Slovenk… »

Anamarija Lampič spet najhitrejša na progi, ampak štirikrat v kazenski krog

SiolNET 14.12.2023
Biatlonska karavana je zbrana na tretji postaji letošnjega svetovnega pokala v Lenzerheideju v Švici. Biatlonke so danes že končale sprintersko tekmo, na tej pa se je zmage veselila Francozinja Justine Braisaz-Bouchet. Najboljša Slovenka je bila… »

Lampič z najhitrejšim tekom v Lenzerheideju do 14. mesta

RTV Slovenija 14.12.2023
Justine Braisaz-Bouchet je zmagovalka sprinta biatlonk za svetovni pokal v Lenzerheideju. Najboljša Slovenka je bila v Švici Anamarija Lampič, ki je zasedla 14. mesto. 27-letna Francozinja je lansko sezono izpustila zaradi nosečnosti, uspela pa ji je… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem