Povezane novice

Slavje Petre Vlhove, Andreja Slokar pridobila šest mest

Delo 21.12.2023
Slovakinja je na drugi progi prekosila veliko tekmico Mikaelo Shiffrin. Do točk tudi Neja Dvornik. Slovakinja Petra Vlhova je bila najhitrejša na slalomski tekmi za svetovni pokal alpskih smučark v Courchevelu. Drugo mesto je pripadlo Američanki… »

Vlhova do 30. zmage kariere, Andreja Slokar po dobrem finalu med 10

RTV Slovenija 21.12.2023
Petra Vlhova je na nočnem slalomu v Courchevelu dobila dvoboj z Mikaelo Shiffrin in slavila 30. zmago kariere, 21. slalomsko. Andreja Slokar je v finalu napredovala za šest mest in končala kot 10., Neja Dvornik pa je osvojila 20. mesto. Nič kaj… »

Vlhova in Shiffrinova v svojem svetu, Slokarjeva v finalu popravila vtis

SiolNET 21.12.2023
Slovakinja Petra Vlhova je dosegla svojo 30. zmago v svetovnem pokalu. Na slalomu v francoskem Courchevelu je za 24 stotink premagala Američanko Mikaelo Shiffrin. Že tretja Katharina Truppe iz Avstrije je zaostala več kot dve sekundi. Slovenke se na… »

Petra Vlhova in Mikaela Shiffrin razred zase pod reflektorji

Dnevnik 21.12.2023
Andreja Slokar, ki znova sodeluje s trenerjem Boštjanom Božičem, na repu najboljše deseterice na slalomski tekmi svetovnega pokala v alpskem smučanju v Courchevelu. Najboljši alpski smučarki na svetu Mikaela Shiffrin in Petra Vlhova sta na nočnem… »

V Courchevelu prvi preizkus trenerske “šok terapije”

Dnevnik 21.12.2023
Svetovni pokal v alpskem smučanju se bo nadaljeval v slalomu: za ženske danes v Franciji, za moške pa jutri v Italiji. Alpski smučarski spored svetovnega pokala je na vrhuncu, prav tako tudi odštevanje do jubilejne, 60. Zlate lisice. Do največje… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem