Povezane novice

Odermatt je bil nazadnje poražen februarja lani

Dnevnik 06.01.2024
Švicar Marco Odermatt je tudi v Adelbodnu potrdil, da je z naskokom najboljši veleslalomist na svetu, saj je slavil zmago na še sedmi tekmi zapored. Žan Kranjec je zaostal za pričakovanji. Štefan Hadalin in Tijan Marovt sta v slalomu odstopila že v… »

Pohvala delavcem in brez izgovorov: Proga je bila taka, da se je dalo kaj narediti

SiolNET 06.01.2024
Tako razočaranih slovenskih smučark na domači tekmi svetovnega pokala že dolgo nismo videli. Andreja Slokar in Neja Dvornik sta z zaostankom, višjim od štirih sekund, ostali brez finala, Ana Bucik je v drugi vožnji odstopila. Razlogov za slab… »

Švicarji v deliriju, Kilde pripravil presenečenje, Kranjec in Hadalin brez razloga za smeh

SiolNET 06.01.2024
Medtem ko je Kranjska Gora danes v znamenju 60. Zlate lisice, je v Adelbodnu v Švici vse posvečeno veleslalomski preizkušnji za moške. Na veselje domačih navijačev je že tretjič zapored na tem prizorišču zmagal fenomenalni Marco Odermatt, na… »

Valerie Grenier se v Kranjski Gori počuti kot doma

RTV Slovenija 06.01.2024
Valerie Grenier je zmagovalka veleslaloma na jubilejni 60. Zlati lisici. Kanadčanka je bila po prvi vožnji v Kranjski Gori na četrtem mestu, z najhitrejšim časom finala pa se je prebila na sam vrh, s čimer je ubranila lansko zmago. Za 27-letno… »

Kranjec precej slabše od pričakovanj

Zurnal24 06.01.2024
Žan Kranjec je veleslalomsko tekmo v Adelbodnu, kjer se je zmage veselil domačin Marco Odermatt, končal šele na 21. mestu. Švicarski alpski smučar Marco Odermatt nadaljuje svojo fenomenalno serijo veleslalomskih zmag. Tudi na četrti tekmi… »

Marco Odermatt v Adelbodnu znova delil lekcije

Delo 06.01.2024
Na veleslalomski tekmi za svetovni pokal v alpskem smučanju v Adelbodnu je Švicar zmagal tretjič zapored, Žan Kranjec pa je bil 21. Štefan Hadalin 62. Švicar Marco Odermatt je bil prepričljivo najhitrejši na veleslaloma za svetovni pokal v… »

Druga lisičkina zmaga za Valerie Grenier

Delo 06.01.2024
Na drugi progi veleslalomske preizkušnje v alpskem smučanju in za 60. Zlato lisico v Kranjski Gori je odstopila edina slovenska finalistka Ana Bucik. Kanadčanka Valerie Grenier je prva zmagovalka tekem svetovnega pokala v alpskem smučanju v… »

Kanadčanka v Kranjski Gori ubranila zmago, razočaranje za Slovenke

SiolNET 06.01.2024
Kanadčanka Valerie Grenier je zmagovalka veleslaloma za svetovni pokal na 60. Zlati lisici, ki jo petič zapored gosti Kranjska Gora. Kanadčanka je po prvi vožnji zasedala četrto mesto, v finalu pa v zahtevnih pogojih z izjemno vožnjo prehitela vse… »

Odermatt z zmago navdušil Adelboden, Kranjčev veleslalom za pozabo

RTV Slovenija 06.01.2024
Adelboden je gostil prvo moško tekmo alpskih smučarjev v letošnjem letu. Zmagal je ljubljenec domačega občinstva Marco Odermatt, drugi je bil Norvežan Aleksander Aamodt Kilde, tretji Hrvat Filip Zubčić. Žan Kranjec je bil 21. Odermatt je velik… »

Zlata lisica: zmagala Valerie Greiner, Ana Bucik po odstopu razočarana

Dnevnik 06.01.2024
Kanadčanka Valerie Grenier je prva zmagovalka tekem svetovnega pokala v alpskem smučanju v koledarskem letu 2024. Kanadčanka je bila najboljša na današnjem veleslalomu, na prvi od dveh preizkušenj jubilejne 60. Zlate lisice v Kranjski Gori. Na vrh… »

Svahn dobila tekmo s skupinskim štartom, Diggins ostaja v vodstvu

RTV Slovenija 06.01.2024
Linn Svahn nadaljuje dobre predstave na Tour de skiju. V Val di Fiemmeju je dobila preizkušnjo smučarskih tekačic s skupinskim štartom. Švedinja je bila ves čas v ospredju, ni dopustila, da bi se njene glavne tekmice bolj oddaljile, najboljše pa je… »

Prva na progo Federica, Ani številka 19

Delo 06.01.2024
Danes v Kranjski Gori na sporedu veleslalom, jutri še slalom. Na podkorenski strmini štiri slovenske reprezentantke. Ob upanju, da napovedane padavine do začetka današnjega veleslaloma za Zlato lisico v Kranjski Gori ne bodo preveč uničile proge, so… »

Novice dneva »

Kako dobro gre zahodni Sloveniji, če ji odvzamemo Ljubljano

Finance.si pred dvema uramaše 1 povezana

Žuželčja apokalipsa

Delo pred 49 minutami

Postanek v Palmi

Delo pred 49 minutami

Kako se razvije prijateljstvo

Delo pred 49 minutami
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem