Povezane novice

Fak z izjemnim streljanjem pridobil 19 mest! Trojna norveška zmaga. #video

SiolNET 14.01.2024
Na moški zasledovalni tekmi biatlonskega svetovnega pokala v Ruhpoldingu v Nemčiji se je z izjemnim streljanjem izkazal Jakov Fak, ki je z 31. mesta s sobotnega sprinta napredoval na 12. mesto. Fak je bil na strelišču nezgrešljiv, pokril je vseh 20… »

Fak z vsemi dvajsetimi zadetki napredoval z 31. na 12. mesto

RTV Slovenija 14.01.2024
Biatlonska tekmovanja v Ruhpoldingu so se končala z zasledovalnima tekmama. Moško je dobil Norvežan Johannes Dale-Skjevdal, žensko pa Italijanka Lisa Vittozzi. Najboljšo slovensko uvrstitev je dosegel Jakov Fak z 12. mestom. Fak je bil brezhiben na… »

Jakov Fak prehitel kar 19 tekmecev

Delo 14.01.2024
Na moški zasledovalni preizkušnji za svetovni pokal v Ruhpoldingu trojno zmagoslavje norveških biatloncev. Do točk tudi trije slovenski tekmovalci. Najizkušenejši slovenski biatlonec Jakov Fak je znova pokazal svoje mojstrstvo na zasledovalnih… »

V teku spet brez konkurence, na strelišču pa kar sedemkrat v prazno

Delo 14.01.2024
V zasledovanju Ruhpoldinga je bila Anamarija Lampič tako kot v šprintu najhitrejša, toda zaradi nenatančnosti ni bilo višje uvrstitve od 24. mesta. Italijanska biatlonka Lisa Vittozzi je dosegla drugo zmago v tej sezoni svetovnega pokala, saj je bila… »

Lampičeva na strelišču zapravila lepo izhodišče

SiolNET 14.01.2024
Italijanska biatlonka Lisa Vittozzi je dosegla drugo zmago v sezoni. Najboljša je bila na zasledovanju v Ruhpoldingu. Za 0,7 sekunde je ugnala Norvežanko Ingrid Landmark Tandrevold, prvo na sobotnem šprintu, tretja je bila še ena Norvežanka Juni… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem