Povezane novice

Če bi brali vse slabe komentarje, bi lahko takoj nehali igrati rokomet

Delo 14.01.2024
Borut Mačkovšek verjame, da lahko slovenski rokometaši dobijo tudi tretjo tekmo na EP z Norveško. Žal mu je, ker Uroš Zorman in mogel pohvaliti igralcev. V nadaljevanju preberite: Borut Mačkovšek je eden najpomembnejših mož v slovenski rokometni… »

Möstl z obrambo preprečil hrvaško slavje v Mannheimu

RTV Slovenija 14.01.2024
Tekma v skupini B na evropskem prvenstvu v rokometu je postregla z odlično predstavo Hrvatov in Avstrijcev. Reprezentanci sta se razšli z neodločenim izidom (28:28). Hrvati so v prvem krogu visoko premagali Špance, Avstrijci pa so bili boljši od… »

Nemci zmagali, Francozi in Hrvati le remizirali

Dnevnik 14.01.2024
Nemška rokometna reprezentanca je v drugem krogu moškega evropskega prvenstva na domačih tleh zanesljivo premagala Severno Makedonijo, Francija pa je na drugi tekmi skupine A le remizirala proti Švicarjem, tako kot Hrvaška v obračunu skupine B proti… »

Hrvati le do remija proti trdoživi zasedbi Aleša Pajoviča

SiolNET 14.01.2024
Slovenski rokometaši so imeli dan po visoki zmagi nad Poljsko na evropskem prvenstvu v rokometu prost večer, zato pa je bilo pestro dogajanje v skupinah A, B in C. Hrvaška se je po veliki zmagi nad Španijo pomerila z Avstrijo, ki jo vodi nekdanji… »

Zorman: Z nas je padlo veliko breme, tekma proti Norveški za prestiž

RTV Slovenija 14.01.2024
Na evropskem prvenstvu v rokometu slovensko moško reprezentanco v ponedeljek ob 20.30 čaka obračun za prvo mesto v skupini D. Tekmica bo Norveška. V slovenskem taboru so optimistični. Varovanci selektorja Uroša Zormana so do zdaj na evropskem… »

Samozavestni Slovenci grozijo tudi Norvežanom

RTV Slovenija 14.01.2024
Slovenski rokometaši so si že po dveh tekmah zagotovili napredovanje v drugi del evropskega prvenstva. V ponedeljek ob 20.30 se bodo z Norvežani pomerili za prvo mesto v skupini in dodatni dve točki, ki se prenašata v drugi del. Norveška se še ni… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem