Povezane novice

Zorman se je po veliki zmagi obregnil tudi ob sodniški kriterij #video

SiolNET 15.01.2024
"Že pred tekmo smo vedeli, da če ji bomo blizu, jim dihali za ovratnik, se nam bo to slej kot prej povrnilo. Recept nam je uspel, izšlo se je po naših željah," je bil po zmagi Slovenije nad Norveško (29:28) na zadnji tekmi prvega dela evropskega… »

Po Pogačarjevem scenariju in z Lesjakovimi bravurami strli Norvežane

RTV Slovenija 15.01.2024
Rokometaši Slovenije bodo v drugi del EP-ja v Hamburg odnesli dve točki. V razburljivem derbiju skupine D so z 28:27 ugnali Norvežane in predtekmovanje preživeli s popolnim izkupičkom. Vratar Urban Lesjak je v zadnjih dobrih petih minutah zaklenil… »

Izjemni Slovenci po drami do velike zmage!

SiolNET 15.01.2024
Slovenska rokometna reprezentanca je na zadnji tekmi prvega dela evropskega prvenstva v Berlinu po pravi drami z 28:27 (17:17) premagala Norveško. Slovenci so s tremi zmagami končali na vrhu skupine D in se v drugi del v Hamburg podajajo z dvema… »

Slovenija z izjemnim Lesjakom in odločilnim zadetkom Vlaha strla Norvežane

Dnevnik 15.01.2024
Moška rokometna reprezentanca Slovenije je v tretjem (zadnjem) krogu prvega dela EP v Nemčiji premagala Norveško z 28:27 (17:17) in osvojila prvo mesto v skupini D v Berlinu. V drugi del v Hamburgu bo prenesla dve točki. Norvežani so na prejšnji… »

Po infarktni končnici veselje Slovencev

Zurnal24 15.01.2024
Slovenski rokometaši so po izjemni predstavi premagali Norvežane. Bilo je 28:27 (17:17). Slovenska rokometna reprezentanca je po izjemno izenačenem boju in razburljivi končnici premagala Norveško. S tem je osvojila prvo mesto v skupini, v drugi del… »

Slovenci v zadnjih trenutkih zlomili odpor Vikingov

Delo 15.01.2024
Naša moška rokometna reprezentanca je na evropskem prvenstvu v Berlinu premagala Norveško in osvojila prvo mesto v skupini D. Slovenska moška rokometna reprezentanca je dosegla veliko zmago. Na evropskem prvenstvu v Nemčiji je v zadnjih trenutkih… »

"Že po prvi tekmi je bilo veliko kritik" #video

SiolNET 15.01.2024
"Po dveh tekmah smo dosegli prvi cilj, a se pri njem ne želimo zaustaviti," pred tretjo tekmo Slovenije na letošnjem evropskem prvenstvu v rokometu poudarja slovenski vratar Urban Lesjak. Slovenci se bodo danes ob 20.30 po zmagah nad Ferskimi otoki in… »

"Če nam uspe, bo vsaj pet tisoč naših navijačev vzklikalo za Slovence!"

SiolNET 15.01.2024
Reprezentanca Ferskih otokov je na letošnjem evropskem prvenstvu v rokometu zagotovo eno izmed pozitivnih presenečenj. Ferci so bili na prvi tekmi prvenstva dolgo časa trn v peti Slovenije, nato pa so v drugem krogu Norveški odščipnili veliko… »

Velik udarec za Hrvate

SiolNET 15.01.2024
Evropsko prvenstvo v rokometu se je začelo imenitno za hrvaško reprezentanco. V uvodnem nastopu je nadigrala Španijo kar z desetimi zadetki razlike in ji povzročila hud poraz, na drugi tekmi, v katero je vstopila kot absolutni favorit, pa je doživela… »

Ura resnice za Zormanove borce. Stavijo na moštveni duh ... In zlate rezerve

Delo 15.01.2024
Rokometna reprezentanca Slovenije se bo nocoj spopadla z Norveško za dve točki v glavnem delu EP v Nemčiji. V Berlinu podpora veleposlanice in predsednice. V nadaljevanju preberite: Po petih dneh se je odprlo nebo nad Berlinom, na Alexanderplatzu pa se… »

Veselin Vujović je imel prav

Dnevnik 15.01.2024
Po zmagi proti Poljski (32:25) se je moška rokometna reprezentanca Slovenije predčasno uvrstila v drugi del EP v Nemčiji. V Berlinu se bo danes ob 20.30 pomerila z Norveško za prvo mesto v skupini D. »Za Slovenijo je tekma s Poljsko najpomembnejša v… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem