Povezane novice

Dallas je strnil vrste, Kidd: Ponosen, da smo ubranili domači parket

Delo 15.01.2024
Košarkarji Dallasa so se v ligi NBA oddolžili New Orleansu in dosegli 24. zmago v sezoni. Košarkarji Dallasa so na dan Martina Lutherja Kinga, ko si v ZDA tekme v vseh poklicnih športih sledijo kot po tekočem traku, premagali New Orleans s 125:120 in… »

Dallas z opravljenim popravnim izpitom razveselil tudi Dončića

SiolNET 15.01.2024
Čez lužo, kjer obeležujejo dan Martina Luthra Kinga, so se košarkarji Dallas Mavericks še drugič v treh dneh pomerili z New Orleans, a so tokrat za razliko od prve tekme zmagali s 125:120. Mavericks so še tretjo tekmo zapored igrali brez Luke… »

Dallas tudi brez Dončića v zadnji četrtini ugnal Pelikane

RTV Slovenija 15.01.2024
Košarkarji Dallasa so se oddolžili New Orleansu za sobotni poraz. Z odlično igro v zadnji četrtini so se veselili zmage s 125:120. Luka Dončić je bil znova na klopi zaradi poškodbe desnega gležnja, Pelikani pa so bili v popolni postavi. Kyrie… »

Kopitarjevi v devetem poskusu vendarle nasmejani

SiolNET 15.01.2024
Hokejisti Los Angeles Kings so v severnoameriški ligi NHL le prekinili črn niz osmih tekem brez zmage. Na gostovanju v Raleighu so kralji premagali Carolina Hurricanes s 5:2, potem ko je Trevor Moore zadel dvakrat. Kapetan kraljev Anže Kopitar se… »

Barceloni zabil tri gole, nato odgovoril na Dončićev zapis

Zurnal24 15.01.2024
Nekdanja številka sedem pri košarkarski zasedbi Reala je bila navdušena nad predstavo sedmice trenutne nogometne ekipe. Nogometaši madridskega Reala so v finalu španskega superpokalnega tekmovanja s 4:1 premagali Barcelono. Najzaslužnejši za zmago… »

Perez najuspešnejši predsednik Reala Madrida v zgodovini

Dnevnik 15.01.2024
Madridski Real je z zmago s 4:1 v finalu španskega superpokala proti Barceloni osvojil 33. lovoriko v eri predsednika Florentina Pereza, ki je tako na večni klubski letvici prehitel Santiaga Bernabeua (32). Vzdušje pri nogometnem Real Madridu je v teh… »

Nad mojstrovino Viniciusa je bil navdušen tudi Dončić

Delo 15.01.2024
Slovenski košarkarski zvezdnik Luka Dončić je velik navijač madridskega Reala, zato je z navdušenjem pospremil hat-trick Viniciusa Jr. proti Barceloni. Večna španska rivala Real Madrid in Barcelona sta se pomerila v finalu španskega superpokala… »

Luki Dončiću zaigralo srce

SiolNET 15.01.2024
Slovenski košarkarski velemojster Luka Dončić trenutno ne more biti pretirano zadovoljen v Dallasu. Zaradi bolečin v gležnju je izpustil zadnji dve tekmi Dallas Mavericks, obstaja pa velika možnost, da bo manjkal tudi na današnji, ko bo Dallas v… »

Pri Dallasu spremenili status Dončića, ne gre za povsem dobro novico

Zurnal24 15.01.2024
Luka Dončić bo najverjetneje izpustil tudi naslednji dvoboj. Dallas Mavericks so v zadnjem obdobju nanizali nekaj 'precej čudnih' tekem. Tako so najprej premagali najboljšo ekipo zahodne konference Minnesoto, a takoj zatem priznali premoč zaradi… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem