Povezane novice

Vroči Srb popeljal Juventus na vrh

SiolNET 20.01.2024
V Italiji bo 21. krog serie A zaradi superpokalnega tekmovanja, ki v teh dneh poteka v Savdski Arabiji, razpotegnjen do konca februarja. Roma je ugnala Verono (2:1), sinove volkulje pa je prvič vodil Daniele de Rossi, ki je med rezerviste uvrstil tudi… »

Kek ob jubileju do zmage

Dnevnik 20.01.2024
Stota tekma selektorja Matjaža Keka na klopi slovenske reprezentance se je končala z zmago. V dodobra spremenjeni zasedbi je v San Antoniu po golu Nejca Gradišarja padla izbrana vrsta ZDA. Leto 2024 je slovenska nogometna reprezentanca začela na… »

Slovenija v Teksasu z golom Gradišarja prvič premagala ZDA

RTV Slovenija 20.01.2024
Danijel Šturm je v 26. minuti ukradel žogo in podal v prostor, Nejc Gradišar pa premeteno matiral ameriško obrambo. Odločilna akcija za edini gol na prijateljski tekmi v San Antoniu, kjer je Slovenija s "prvoligaško" reprezentanco premagala ZDA… »

Lovrić in črno-beli poraženi v 93. minuti

Delo 20.01.2024
Udinese v italijanskem nogometnem prvenstvu v izdihljajih tekme ob točko proti Milanu. Italijanski nogometni prvoligaši so odigrali prvi tekmi precej razpotegnjenega 21. kol domače lige. Udinese je gostil Milan in izgubil z 2:3, Roma je pred tem z 2:1… »

Slovenci prvič ugnali ZDA

Delo 20.01.2024
Slovenska reprezentanca v prijateljski tekmi zmagala v San Antoniu. Slovenska nogometna reprezentanca je v sicer dodobra spremenjeni zasedbi igrala prvo preizkušnjo v letu 2024. Izbranci Matjaža Keka so se v San Antoniu na prijateljski tekmi merili z… »

Slovenci sredi Teksasa premagali Američane!

Zurnal24 20.01.2024
Slovenska nogometna vrsta je zmagala na prijateljski tekmi v ZDA. Slovenska nogometna reprezentanca je v sicer dodobra spremenjeni zasedbi igrala prvo preizkušnjo v letu 2024. Izbranci Matjaža Keka so se v San Antoniu na prijateljski tekmi merili z… »

Podvig Slovenije v ZDA ob zgodovinskem mejniku selektorja Keka

SiolNET 20.01.2024
Slovenska nogometna reprezentanca je leto 2024, v katerem bo prvič po letu 2010 nastopila na velikem tekmovanju (Euro 2024 v Nemčiji), odprla z zmago v San Antoniu. Selektor Matjaž Kek je v ZDA popeljal prevetreno zasedbo, v kateri so prevladovali… »

Slovenska rana, ki se žal ne bo nikoli zacelila

SiolNET 20.01.2024
Slovenska nogometna reprezentanca se bo danes ob 21. uri v San Antoniu pomerila z ZDA. Selektor Matjaž Kek bo na delu preizkusil prevetreno zasedbo, v kateri bodo prevladovali člani slovenskih klubov. Mariborčan Slovenije ne bo prvič vodil proti… »

Slovenski nogometaši drevi proti Američanom

Dnevnik 20.01.2024
Slovenska nogometna reprezentanca bo drevi ob 21. uri v San Antoniu v Teksasu igrala prijateljsko tekmo z ZDA. Obe ekipi bosta igrali v precej spremenjenih postavah, glavna prioriteta obračuna obeh selektorjev Matjaža Keka na slovenski in Grega… »

Novice dneva »

V Iranu potrdili smrt predsednika Raisija

Mladina pred eno uroše 5 povezanih

Jokićeve besede po izpadu tresejo Srbijo

Zurnal24 pred dvema uramaše 4 povezane

Priprli 38-letnika, ki je osumljen večih kaznivih dejanj

Goriški portal pred eno uroše 4 povezane
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem