Povezane novice

Z uspehom proti Nizozemski še v igri za Köln

Dnevnik 21.01.2024
Slovenska moška rokometna reprezentanca je v 3. krogu drugega dela evropskega prvenstva v Nemčiji prišla do prve zmage. V Hamburgu je s 37:34 (18:12) premagala Nizozemsko. Naslednjo tekmo bo igrala v torek, ko se bo ob 18. uri pomerila z Dansko… »

Dve neznanki v slovenskem taboru #video

SiolNET 21.01.2024
"Ni smiselno razmišljati o tem, saj bi s tem izgubili veliko energije. Gledamo naprej in gremo dalje," je po dveh zaporednih porazih na evropskem prvenstvu in pred obračunom z Nizozemsko (15.30) dejal slovenski selektor Uroš Zorman. Za zdaj se še ne… »

Danci in Švedi proslavljajo, Slovencev ni zmotil nor šov Nizozemca #video

SiolNET 21.01.2024
Slovenska moška rokometna reprezentanca je v Hamburgu v tretji od štirih tekem drugega dela evropskega prvenstva premagala Nizozemsko (37:34). Izbranci Uroša Zormana so vodili večino srečanja, Nizozemci, pri katerih je Niels Gerardus Versteijnen… »

"Dobro igrali 40 minut, nato pa sami sebe spravili v težave"

RTV Slovenija 21.01.2024
Zmaga nad odpisano Nizozemsko s 37:34 je prinesla zadovoljstvo rokometni reprezentanci Slovenije. Igralci so si želeli vsaj ene zmage v Hamburgu, zdaj se pa čaka na razplet drugih tekem in kakšna bo kombinatorika pred tekmo z Dansko. Švedsko je… »

Olajšanje v Hamburgu, Zorman: Z Danci na zmago; Horžen se je ponastavil

Delo 21.01.2024
Slovenija je proti Nizozemski dosegla četrto zmago na EP v rokometu. Proti svetovnim prvakom sproščeno, toda odločno. Mačkovšek: Vse smo imeli pod nadzorom. V nadaljevanju preberite: Končan je urok Hamburga. Po porazih proti Švedski in Portugalski… »

Slovenci le ugnali vztrajne Nizozemce

RTV Slovenija 21.01.2024
Slovenija je po dveh porazih le dosegla zmago v Hamburgu. Izbranci Uroša Zormana so s 37:34 premagali Nizozemsko in ostajajo v igri za 5. mesto. V torek sledi še tekma z Dansko. Slovenci so na začetku drugega polčasa povedli že za osem golov, a se… »

PRVA ZMAGA SLOVENCEV V DRUGEM DELU: Ostaja minimalno upanje na polfinale (VIDEO)

Regional 21.01.2024
Slovenska moška rokometna reprezentanca je na evropskem prvenstvu, ki poteka v Nemčiji, premagala Nizozemsko s 37:34 (19:13). To je prva zmaga varovancev selektorja Uroša Zormana v drugem delu tekmovanja v Hamburgu, s čimer so ohranili minimalne upe… »

Slovenci do prve zmage v drugem delu evropskega prvenstva

Delo 21.01.2024
Naši rokometaši so na prvenstvu stare celine v Hamburgu vendarle upravičili vlogo favoritov proti Nizozemcem. Slovenska moška rokometna reprezentanca je danes na evropskem prvenstvu, ki ga gosti Nemčija, s 37:34 (19:13) premagala izbrano vrsto… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem