Povezane novice

Neodločena izida razveselila Južnoafričane in Namibijce

SiolNET 22.01.2024
S tekmami v skupinah E in F se je končal prvi del afriškega nogometnega prvenstva v Slonokoščeni obali. V E sta si ob Maliju osmino finala priigrali Južnoafriška republika in Namibija, V F pa DR Kongo. Sportal Irak napredoval brez praske, Japonci do… »

Naši rokometaši pod okriljem leva: v petek bodo igrali za končno peto mesto!

SiolNET 22.01.2024
Rokometaši Slovenije so v drugi del EP-ja v Hamburg odnesli dve točki, potem ko so v derbiju skupine D z 28:27 ugnali Norvežane in predtekmovanje sklenili s popolnim izkupičkom. Pred odmevno zmago izbrancev selektorja Uroša Zormana so naši… »

Nemčija z odlično predstavo odpravila Madžarsko in se približala polfinalu

RTV Slovenija 22.01.2024
Rokometaši Francije so si z zmago nad Avstrijo s 33:28 že zagotovili prvo mesto v skupini I v Kölnu in s tem tudi polfinale evropskega prvenstva. Blizu je tudi Nemčija, ki je v drugem polčasu strla Madžarsko (35:28). Francija, ki ni osvojila… »

Pajovič do polčasa blizu senzaciji, solze Hrvatov, veselje Nemcev

SiolNET 22.01.2024
Danska in Švedska sta si iz skupine 2 polfinale EP v rokometu zagotovili že v nedeljo. V bolj izenačeni skupini 1 je po ponedeljkovih tekmah odločen samo prvi polfinalist. Francija je težje od pričakovanj upravičila vlogo favorita proti Avstriji… »

Poškodba še enega izmed ključnih igralcev v naši reprezentanci

Zurnal24 22.01.2024
Načeti Slovenci ciljajo na presenečenje proti svetovnim prvakom Dancem. Slovenska moška rokometna reprezentanca bo v Hamburgu v torek (18.00) odigrala zadnjo tekmo drugega dela evropskega prvenstva. Varovancem selektorja Uroša Zormana bodo nasproti… »

Slovenci za konec proti najboljši reprezentanci sveta

RTV Slovenija 22.01.2024
Slovenski rokometaši so na EP-ju ob idealnem razpletu še v igri za peto mesto v Kölnu, kamor potujejo tri najboljše reprezentance iz skupine. Danska in Švedska sta si že zagotovili boj za kolajne, medtem ko je tretje mesto še odprto. Portugalska in… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem