Povezane novice

Slovenija si je otežila pot na olimpijske igre

Dnevnik 23.01.2024
Slovenska moška reprezentanca je na zadnji tekmi drugega dela evropskega prvenstva premagala Dansko z 28:25. Zagotovila si je uvrstitev v olimpijske kvalifikacije, v petek pa jo v Kölnu čaka še tekma za peto mesto. Veliko uslugo so slovenskim… »

Padla je Danska, Slovenci: Lanxess Arena, prihajamo; Zorman ponosen na fante

Delo 23.01.2024
Naši rokometaši so prvič po 24 letih premagali Dansko in bodo v petek v Kölnu odigrali še tekmo za 5. mesto na EP v Nemčiji. Dolenec: Naš domet je še višji. V nadaljevanju preberite: Od EP na Hrvaškem je minilo 24 let, odkar so slovenski… »

"Rompompom, še ne gremo domov"

RTV Slovenija 23.01.2024
Natanko pred 24 leti na Reki in s skoraj enakim rezultatom (24:27) so slovenski rokometaši nazadnje premagali Dansko na velikem tekmovanju. Zdaj so prvi favoriti EP-ja v Nemčiji, resda oslabljeni, spet morali priznati premoč Slovencem. Danci so na tem… »

Slovenci z veliko zmago odkljukali še en veliki cilj #video

SiolNET 23.01.2024
"Ta zmaga nam je spet dvignila samozavest in odprla ta priprta vrata, za katerimi smo vedno dvomili, ali lahko igramo s temi največjimi reprezentancami na svetu," je bil po veliki zmagi nad Dansko zadovoljen selektor slovenske rokometne izbrane vrste… »

Slovenci po 24 letih premagali Dansko in potujejo v Köln

RTV Slovenija 23.01.2024
Slovenski rokometaši so na zadnji tekmi skupinskega dela evropskega prvenstva v Hamburgu z 28:25 premagali svetovne prvake Dance in bodo za nagrado v petek igrali za končno peto mesto na turnirju. V skupini II je bil pred zadnjim krogom odprt le boj za… »

Izjemni Slovenci razorožili svetovne prvake in si priborili pot v Köln!

SiolNET 23.01.2024
Slovenska rokometna reprezentanca je na zadnji tekmi drugega dela evropskega prvenstva v Hamburgu z 28:25 (17:14) prišla do velike zmage nad svetovno prvakinjo Dansko, ki je izgubila prvič na turnirju. Svetovni prvaki so si že pred tekmo s Slovenijo… »

Slovenci po sušnih 24 letih vendarle strli danski oreh

Delo 23.01.2024
Naši rokometaši so na evropskem prvenstvu v Nemčiji pripravili prvovrstno presenečenje. Slovenska moška rokometna reprezentanca je na evropskem prvenstvu pripravila prvovrstno presenečenje. Po sušnih 24 letih je vendarle strla odpor izbrane vrste… »

Tulipani odprli vrata, Slovenci ugnali Dance in si zagotovili še eno tekmo

Zurnal24 23.01.2024
Remi med Portugalci in Nizozemci je Slovencem odprl vrata za boj za peto mesto. Slovenija je nato z 28:25 (17:14) ugnala Dansko. Prva tekma zadnjega kroga v skupini II se je končala brez zmagovalca, reprezentanci Portugalske in Nizozemske sta remizirali… »

SLOVENIJA GRE V KÖLN! Borbeni, srčni, nepopustljivi! (FOTO)

Regional 23.01.2024
Rokometna reprezentanca Slovenije je v Hamburgu odigrala zadnjo tekmo drugega dela evropskega prvenstva proti Danski. Kljub temu, da so svetovni prvaki že bili uvrščeni v polfinale, so Slovenci z zmago nad favoriti prvenstva (28:25) osvojili boj za… »

SLOVENCI PROTI SVETOVNIM PRVAKOM: Menite, da se jim bo uspelo uvrstiti v polfinale? (ANKETA)

Regional 23.01.2024
Slovenska moška rokometna reprezentanca bo v Hamburgu ob 18. uri odigrala še zadnjo tekmo drugega dela evropskega prvenstva proti Danski. Svetovni prvaki so si že zagotovili mesto v polfinalu, medtem ko Slovenci vse do konca prvega obračuna ne bodo… »

Slovenski selektor jasen: To bo za nas praznik #video

SiolNET 23.01.2024
Pred slovenskimi rokometaši je danes (18.00) zadnja preizkušnja drugega dela evropskega prvenstva v Nemčiji. Slovencem bodo nasproti stali svetovni prvaki in prvi favoriti za končno slavje Danci, ki so na tem prvenstvu še stoodstotni in so si že… »

Rokometaši danes z Danci

Gorenjski glas 23.01.2024
Kranj – Slovenska moška rokometna reprezentanca, ki je na evropskem prvenstvu v Berlinu uvodni del zaključila s polnim izkupičkom, je v nadaljevanju najprej izgubila proti Švedski (22 : 28), nato pa še proti Portugalski (30 : 33). Varovanci… »

Slovenci obljubljajo boj

Dnevnik 23.01.2024
Slovenska moška rokometna reprezentanca je v nedeljo v Hamburgu z zmago proti Nizozemski (37:34) le prišla do prve zmage v drugem delu evropskega prvenstva, vendar se v polfinale ne more več uvrstiti. Zato pa teoretično v petek v Kölnu še lahko igra… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem