Povezane novice

V polfinale še gostitelji, znan je zadnji slovenski tekmec

SiolNET 24.01.2024
Na evropskem prvenstvu v rokometu je znan še zadnji polfinalist. To je gostiteljica Nemčija, ki je sicer izgubila s Hrvaško, a si je napredovanje med najboljše štiri zagotovila po sredinem porazu Madžarske s Francijo (32:35) in Avstrije z Islandijo… »

Nemci zadnji polfinalisti; Slovenci za 5. mesto proti Madžarom

RTV Slovenija 24.01.2024
Znani so vsi udeleženci zaključnih bojev EP-ja v rokometu. Zadnja se je polfinala razveselila Nemčija, ki jo čaka obračun z Dansko. Drug polfinalni par je Francija – Švedska. Slovenija se bo v petek za 5. mesto pomerila z Madžarsko. Pred… »

Po skoraj letu dni konec črnega niza – Cedevita Olimpija je premagala Hamburg

Delo 24.01.2024
Po kar 20. zaporednih porazih v evropskem pokalu so košarkarji Cedevite Olimpije vendarle uspeli slaviti, Hamburg so v gosteh premagali s kar 114:83. Košarkarji Cedevite Olimpije so dosegli prvo zmago v tej sezoni evropskega pokala. Na gostovanju v… »

Zmaji potrebovali kar 16 krogov za prvo zmago v Evropskem pokalu

RTV Slovenija 24.01.2024
Košarkarji Cedevite Olimpije so v 16. krogu Evropskega pokala dosegli prvo zmago v tem tekmovanju. V Nemčiji so visoko s 114:83 premagali Towers Hamburg. Ljubljančani so s tem prekinili niz 20 porazov v Evropskem pokalu – pred tem so nazadnje zmagali… »

Cedevita Olimpija po skoraj letu končala črn evropski niz

SiolNET 24.01.2024
Košarkarji Cedevite Olimpije so v 16. krogu EuroCupa prišli do prve zmage v sezoni v tem tekmovanju. Na gostovanju v Hamburgu so Veolia Towers premagali s kar 114:83 in s tem po skoraj letu dni končali niz 20 evropskih porazov, ki se je vlekel še iz… »

Cedevita Olimpija naposled le do prve evropske zmage v sezoni

Dnevnik 24.01.2024
Košarkarji Cedevite Olimpije so v 16. krogu evropskega pokala na gostovanju ugnali Hamburg s 114:83. Po skoraj letu dni so košarkarji Cedevite Olimpije le vknjižili zmago v evropskem pokalu. Na gostovanju so bili prepričljivo boljši od Hamburga, kar… »

V polfinale še Nemci, Slovence v petek čakajo Madžari

Delo 24.01.2024
Domačini so si priigrali zadnjo polfinalno vozovnico, Slovenija pa bo v petek za 5. mesto na EP igrala z reprezentanco Madžarske. Na rokometnem evropskem prvenstvu v Nemčiji so znani vsi udeleženci odločilnih tekem konec tega tedna v Kölnu. Zadnjo… »

Slovenija dobila tekmeca za zadnjo tekmo

Zurnal24 24.01.2024
Nemčiji zadnja polfinalna vozovnica, Slovenija za peto mesto z Madžarsko. Na rokometnem evropskem prvenstvu v Nemčiji so znani vsi udeleženci odločilnih tekem konec tega tedna v Kölnu. Zadnjo polfinalno vozovnico si je izborila Nemčija… »

Igra slovenske reprezentance ima rep in glavo

Dnevnik 24.01.2024
Slovenska moška reprezentanca je z zmago proti Danski potrdila nastop na marčevskih olimpijskih kvalifikacijah, jutri pa jo čaka še tekma za peto mesto v Kölnu. Njene dozdajšnje tekme v Nemčiji je ocenil Uroš Šerbec, nekdanji kapetan slovenskih… »

"Imam pomembnejše skrbi, kot je tekma s Slovenijo"

Zurnal24 24.01.2024
Slovenski rokometaši so si z odmevno zmago nad aktualnimi svetovnimi prvaki priigrali obračun za končno peto na evropskem prvenstvu v Nemčiji. Slovenska rokometna reprezentanca je v zadnji tekmi drugega dela EP premagala favorizirano Dansko 28:25… »

Klofuta Danski odmeva: "To je čudež Slovenije"

SiolNET 24.01.2024
Medtem ko so slovenski rokometaši v torek zvečer slavili veliko zmago nad Dansko (28:25), pa je bilo kljub osvojenemu najboljšemu izhodišču pred polfinalom stanje povsem drugačno v zasedbi Danske, ki je na velikih tekmovanjih v zadnjem času v… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem