Povezane novice

Američanka le z ureznino, konec še za drugo Švicarko

SiolNET 27.01.2024
Padci in poškodbe alpskim smučarjem še naprej ne prizanašajo. Na drugem smuku v Cortini d'Ampezzo ni bila Američanka Isabella Wright tista, ki je najhuje nastradala, kot smo najprej mislili, ampak Švicarka Joana Hählen, ki s strganimi kolenskimi… »

Mowinckel dobila maratonski smuk, Štuhec zaostala sekundo in pol

RTV Slovenija 27.01.2024
Norvežanka Ragnhild Mowinckel je presenetljiva zmagovalka drugega smuka v Cortini d'Ampezzo. Prvič v karieri se je na najvišjo stopničko zavihtela v kraljevski disciplini. Ilka Štuhec je zasedla 19. mesto. 31-letna smučarka iz Moldeja je za 35… »

Do zmage Mowinckel, Štuhčeva sprejela pravo odločitev

SiolNET 27.01.2024
V Italijanski Cortini d'Ampezzo je na sobotnem smuku zmagala Norvežanka Ragnhild Mowinckel, druga je ila Italijanka Soffia Goggia, tretja pa Francozinja Laura Gauche. Ilka Štuhec je tekmovanje končala na 19. mestu. Smuk je zaznamoval grd padec… »

Mowinckel in Wiles pred Goggio, Štuhec v top 20

Dnevnik 27.01.2024
Norvežanka Ragnhild Mowinckel je zmagovalka drugega smuka v dveh dneh v Cortini d'Ampezzo za točke svetovnega pokala alpskih smučark. Na drugo mesto se je kot 26. na startu zavihtela Američanka Jacqueline Wiles (+0,35) ter se uvrstila pred Italijanko… »

Ilka Štuhec za dve mesti izboljšala petkovo uvrstitev v Cortini

Delo 27.01.2024
Norvežanka Ragnhild Mowinckel je zmagovalka drugega smuka v Cortini d'Ampezzo. Norvežanka Ragnhild Mowinckel je zmagovalka drugega smuka v dveh dneh v Cortini d'Ampezzo za točke svetovnega pokala alpskih smučark. Na drugo mesto se je kot 26. na startu… »

Shiffrinova se je oglasila: "Kaj bo naprej, je zdaj težko reči"

Zurnal24 27.01.2024
Najboljša smučarka na svetu Mikaela Shiffrin se je v padcu na smukaški tekmi v Cortini d'Ampezzo izognila hujšim poškodbam. Za zdaj še ni jasno, kdaj naj bi se 28-letnica vrnila v karavano belega cirkusa. Ameriška smučarska zvezdnica Mikaela… »

Shiffrin po padcu z bolečinami, a brez hujše poškodbe

Dnevnik 27.01.2024
Ameriška smučarska zvezdnica Mikaela Shiffrin je na petkovem smuku za svetovni pokal v italijanskem zimskem središču v Dolomitih Cortini d'Ampezzo že na prvem zahtevnejšem skoku grdo padla. S hriba so jo morali prepeljati s helikopterjem. Po prvem… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem