Povezane novice

Girona na vrhu lestvice, Atletico Madrid pred Barcelono

Delo 27.01.2024
Real Madrid v 22. kolu španskega nogometnega prvenstva z zasukom do treh točk. Katalonski velikan vedno večji palček, Xavi se poslavlja. Nogometaši Girone so se z minimalno zmago na gostovanju pri Celti v Vigu vrnili na vrh španskega prvenstva… »

Razpoloženi zmaji ugnali Innsbruck, Celovec kot prvi v končnico

SiolNET 27.01.2024
Hokejisti Olimpije so včeraj proti Vorarlbergu končali niz štirih zaporednih zmag v ligi ICE, že danes pa so v Hali Tivoli gostili novega nevarnega tekmeca. Innsbruck, trenutno peto ekipo lige, ki je nazadnje po kazenskih strelih v Celovcu vzela skalp… »

SŽ Olimpija z zanesljivo zmago hitro pozabila na petkov poraz

RTV Slovenija 27.01.2024
Dan po porazu proti Vorarlbergu z 1:4 so hokejisti SŽ-ja Olimpije prikazali pravi obraz v Tivoliju. Z odlično predstavo so odpravili Innsbruck s 5:2 in imajo šest krogov pred koncem rednega dela še vedno možnosti za neposreden preboj v končnico. V… »

Oblakovi premagali Valencio in prehiteli Barcelono, Girona znova na vrhu

SiolNET 27.01.2024
V zadnji nedeljski tekmi 22. kroga španske la lige je Atletico Madrid Jana Oblaka doma z 2:0 premagal Valencio. Slovenski reprezentančni vratar se je izkazal s tremi obrambami, gola za zmago Atletov pa sta zabila Samuel Lino in Memphis Depay. Girona je… »

Šok še v Barceloni: odhaja tudi Xavi

SiolNET 27.01.2024
Dan po trenerju Liverpoola Jürgenu Kloppu je odhod s položaja po koncu te sezone napovedal še Xavi, trener Barcelone. To je storil po sobotnem porazu z Villarrealom, ko je bil sicer besen kot ris, potem ko so v kar 12-minutnem sodnikovem dodatku dobili… »

Jeseničani izkoristili prednost dveh igralcev več za odločilni zadetek v Celju

RTV Slovenija 27.01.2024
Hokejisti Jesenic so v 4. krogu kvalifikacijske skupine v Alpski ligi v gosteh premagali Celje z 2:1. Branilci naslova so s tem na mestih, ki vodijo dodatne kvalifikacije za končnico. Jeseničani so v drugi del kot sedma ekipa rednega dela prinesli šest… »

Xavi po novem porazu najprej nad sodnika, nato pa napovedal slovo

RTV Slovenija 27.01.2024
Nogometaši Barcelone so v 22. krogu španskega prvenstva na domačem stadionu doživeli hud poraz, s 3:5 jih je premagal Villarreal. Trener Xavi Hernandez je na novinarski konferenci po tekmi sporočil, da bo moštvo vodil le še do konca sezone. "Klub… »

Barcelona do 84. minute vodila s 3:2, na koncu klonila s 3:5

Zurnal24 27.01.2024
Real Madrid s preobratom do treh točk, Barcelona izgubila doma. Nogometaši Real Madrida so na Kanarskih otokih zabeležili sedemnajsto zmago v sezoni španske lige, Barcelona pa je po izpadu iz španskega pokala sredi tedna doživela nov hladen tuš… »

Finski zmaji razveselili Tivoli

Delo 27.01.2024
SŽ Olimpija v dvoboju lige ICEHL ugnala Innsbruck. Hokejisti SŽ Olimpije so v tekmi 45. kola lige ICEHL premagali Innsbruck s 5:2 (3:1, 1:0, 1:1). Ljubljanski igralci so trojček domačih tekem v tem tednu končali z drugo zmago, premagali pa so… »

Real Madrid s preobratom do treh točk, Barcelona izgubila doma

Dnevnik 27.01.2024
Nogometaši Real Madrida so na Kanarskih otokih zabeležili sedemnajsto zmago v sezoni španske lige, Barcelona pa je po izpadu iz španskega pokala sredi tedna doživela nov hladen tuš. Pred domačimi gledalci je proti Villarrealu nadoknadila zaostanek… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem