Povezane novice

Timi Zajc je sam sebi dal oceno deset

Dnevnik 28.01.2024
Potem ko je bila slovenska reprezentanca v soboto razočarana s tretjim mestom Timija Zajca med posamezniki na svetovnem prvenstvu v smučarskih poletih na Kulmu, je danes z obrestmi obračunala vso jezo in premočno zmagala na ekipni tekmi. »Želja je… »

Zlati Slovenci v svojem svetu in z velikim nasmeškom na obrazu #video

SiolNET 28.01.2024
Zlata doba slovenskih skakalcev na ekipnih tekmah na svetovnih prvenstvih v poletih se nadaljuje. Po Vikersundu so Lovro Kos, Peter Prevc, Domen Prevc in Timi Zajc dodali novo zlato medaljo še na Kulmu. Veselje v slovenskem taboru je bilo nepopisno… »

Domen matiral tekmece, Timi si je oddahnil, ko je preletel zeleno črto

Delo 28.01.2024
Slovenski smučarski skakalci na Kulmu zanesljivo ubranili naslov ekipnih svetovnih prvakov v poletih iz Vikersunda 2022. V nadaljevanju preberite: Kako se je odvijala današnja moštvena tekma na 28. svetovnem prvenstvu v smučarskih poletih na Kulmu, na… »

NAJBOLJŠI LETALCI NA SVETU: Slovenci na Kulmu ubranili ekipni svetovni naslov

Regional 28.01.2024
Slovenski smučarski skakalci Lovro Kos, Peter Prevc, Domen Prevc in Timi Zajc so na svetovnem prvenstvu v poletih na Kulmu ubranili ekipni naslov iz Vikersunda 2022. Za Slovenijo so osvojili še enajsto medaljo, od tega četrto zlato. Slovenski kvartet… »

Veselica na Kulmu: Slovenci ubranili naslov svetovnih prvakov! #video

SiolNET 28.01.2024
Slovenska reprezentanca v smučarskih skokih je na Kulmu ubranila naslov svetovnih ekipnih prvakov. Lovro Kos, Peter Prevc, Domen Prevc in bronasti s posamične tekme Timi Zajc so najbližje zasledovalce Avstrijce prehiteli za 26,5 točke. Do brona so… »

Slovenci na Kulmu ubranili ekipni svetovni naslov

Gorenjski glas 28.01.2024
Bad Mitterndorf – Slovenski smučarski skakalci Lovro Kos, Peter Prevc, Domen Prevc in Timi Zajc so na svetovnem prvenstvu v poletih na Kulmu ubranili ekipni naslov iz Vikersunda 2022. Za Slovenijo so osvojili še 11. kolajno na SP letalcev, od tega… »

"Odleglo mi je. Ko sem videl zeleno črto, sem rekel, da je dovolj."

Zurnal24 28.01.2024
Slovenijo je osvojila še 11. kolajno na SP letalcev, od tega četrto zlato. Poleg ekipnega zlata izpred dveh let sta bila prvaka še Peter Prevc (2016) in Robert Kranjec (2012). Slovenski kvartet (Lovro Kos, Peter Prevc, Domen Prevc in Timi Zajc) je na… »

Kos, brata Prevc in Zajc prinesli Sloveniji še eno zlato odličje

Delo 28.01.2024
Svetovno prvenstvu v smučarskih poletih se je končalo z velikim zmagoslavjem slovenske četverice na ekipni tekmi. Lovro Kos, Peter Prevc, Domen Prevc in Timi Zajc so na svetovnem prvenstvu v smučarskih poletih na Kulmu ubranili ekipni naslov iz… »

Slovenski orli v težkih razmerah ubranili naslov svetovnih prvakov!

RTV Slovenija 28.01.2024
Lovro Kos, Peter Prevc, Domen Prevc in Timi Zajc so na Kulmu ubranili naslov svetovnih prvakov v smučarskih poletih, drugo mesto so osvojili Avstrijci (zaostanek dobrih 26 točk), bron pa je pripadel Nemcem (65 točk). Zanimivo, največjo razliko je… »

Slovenija zadržala naslov svetovnih prvakov!

Zurnal24 28.01.2024
Slovenci so na Kulmu uspešno ubranili zlato iz Vikersunda 2022. Potem ko so organizatorji svetovnega prvenstva v smučarskih poletih na Kulmu po velikih težavah z vetrom v soboto le izpeljali kontroverzno posamično tekmo, je bila za konec SP na sporedu… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem