Povezane novice

Potop Dallasa pri najboljši ekipi Zahoda

Zurnal24 01.02.2024
Dallas brez Dončića in Irvinga povsem nemočen proti Minnesoti. Košarkarji Dallas Mavericks so v severnoameriški ligi NBA doživeli poraz na gostovanju v Minneapolisu pri vodilni ekipi zahodne konference. Košarkarji domače zasedbe Minnesota… »

Blažič: Preprosto se med igralci ne vzpostavi prava kemija

RTV Slovenija 01.02.2024
Košarkarji Cedevite Olimpije so v klavrni sezoni že odigrali zadnjo evropsko tekmo na domačem parketu in tudi v devetem poskusu pred svojimi gledalci ostali prazni rok. "Obraz celotne sezone v Evropskem pokalu," je zadnji poraz opisal Jaka Blažič… »

Dallas brez Dončića in Irvinga nemočen proti Minnesoti

Dnevnik 01.02.2024
V strokovnem vodstvu Dallasa so se odločili, da bodo Dončiću, ki je v soboto dosegel osebni mejnik s 73 točkami na tekmi v Atlanti, proti najboljši ekipi zahodnega dela lige NBA namenili počitek zaradi težav z bolečino v desnem gležnju. Dončić… »

Oslabljeni Dallas držal priključek pol ure, potem pa so Volkovi glasno tulili

RTV Slovenija 01.02.2024
Minnesota se je dolgo mučila z zelo oslabljenim Dallasom, potem pa se je razigrala v zadnji četrtini in povozila Maverickse s 121:87. Luka Dončić je počival zaradi poškodbe desnega gležnja. Manjkala sta tudi Kyrie Irving in Dereck Lively. 24-letni… »

Iz Ljubljane z vstopnico v svet Luke Dončića

SiolNET 01.02.2024
Cedevita Olimpija je na svoji predzadnji evropski tekmi v sezoni v sredo z London Lions zabeležila še 14. poraz na 15 odigranih tekmah (85:92). Ljubljančani so se tako s porazom poslovili od evropske sezone v Stožicah, kjer gledalci na osmih tekmah… »

Kopitar in Kralji le ustavili prosti pad

SiolNET 01.02.2024
Hokejisti Los Angeles Kings, ki jih kot kapetan vodi slovenski zvezdnik Anže Kopitar, so pred premorom za tekmo zvezd All-Star v severnoameriški ligi NHL gostovali v Nashvillu. Kralji so premagali Nashville Predators s 4:2 in tako boljše volje odhajajo… »

Kralji odhajajo na krajši oddih z zmago

RTV Slovenija 01.02.2024
Hokejisti Los Angelesa odhajajo na krajši premor zaradi All-Star vikenda dobre volje, saj so s 4:2 slavili na gostovanju v Nashvillu. S tem je prekinjen niz štirih porazov Kraljev. Alex Turcotte, peti izbor nabora 2019, je dosegel svoj prvi gol v Ligi… »

Dallas brez Dončića in Irvinga tudi brez možnosti proti volkovom

Delo 01.02.2024
Košarkarji Dallasa so pogrešali Luko Dončića, Kyrieja Irvinga in Derecka Livelyja in pričakovano izgubili proti Minnesoti s 121:87. Košarkarji Dallas Mavericks so v severnoameriški ligi NBA doživeli poraz na gostovanju v Minneapolisu pri vodilni… »

Dallas brez Dončića nemočen

SiolNET 01.02.2024
Košarkarji Dallas Mavericks so v severnoameriški ligi NBA doživeli poraz na gostovanju v Minneapolisu pri vodilni ekipi zahodne konference. Košarkarji domače zasedbe Minnesota Timberwolves so bili od teksaških gostov boljši s 121:87. Pri Dallasu je… »

Kopitarjev Los Angeles na premor odhaja s pomembno zmago

Delo 01.02.2024
Los Angeles Kings so pred premorom za tekmo zvezd prekinili črni niz porazov, premagali Nashville s 4:2 in poskrbeli za nekaj več miru v slačilnici. Hokejisti Los Angeles Kings, ki jih kot kapetan vodi slovenski zvezdnik Anže Kopitar, so pred premorom… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem