Povezane novice

Preobrat Man Cityja v Londonu po izjemni predstavi Angleža

SiolNET 03.02.2024
Angleški prvak Manchester City je v zadnji tekmi 23. kroga v gosteh premagal Brentford (3:1) in se vodilnemu Liverpoolu ob tekmi manj približal zgolj na dve točki zaostanka. Izbranci Josepa Guardiole, za katere je prvič letos od prve minute zaigral… »

Roma brez Joseja Mourinha kot prerojena

SiolNET 03.02.2024
Triindvajseti krog serie A je bil v znamenju derbija med vodilnima ekipama Interjem in Juventusom. Odločil ga je nesrečni avtogol nogometaša stare dame Federica Gattija (1:0), tako da je Inter prednost povečal na štiri točke (pa ima še tekmo manj)… »

Norvežan Forfang zmagal v Willingenu, peti Domen Prevc

Dnevnik 03.02.2024
Norvežan Johann Andre Forfang je z rekordom skakalnice (155,5 m) zmagal na tekmi svetovnega pokala smučarskih skakalcev v nemškem Willingenu. Zbral je 252,7 točke in za kar 31 točk premagal Japonca Ryoyuja Kobayashija (221,7), tretji je bil drugi… »

Norvežan z rekordom skakalnice do veličastne zmage, Domen Prevc najboljši Slovenec #video

SiolNET 03.02.2024
Smučarski skakalci, ki so pretekli teden opravili z enim od vrhuncev sezone – svetovnim prvenstvom v poletih na Kulmu – so se danes pomerili na prvi od dveh individualnih tekem na veliki skakalnici v Willingenu. Zmagal je Norvežan Johann Andre… »

Zimzeleni Noriaki Kasai na Japonskem skočil do zmage

SiolNET 03.02.2024
Neumorni smučarski skakalec Noriaki Kasai se pri 51. letih veseli zmage v sklopu domačega tekmovanja 35. TVh Cup2. Na tem so sodelovali tudi nekateri tekmovalci, ki se letos redno udeležujejo druge ravni mednarodnih tekmovanj, celinskega pokala. Na tem… »

Domen Prevc napredoval v peterico, Forfang slavil po rekordu naprave

RTV Slovenija 03.02.2024
Norveški skakalec Johann Andre Forfang je v finalu Willingena postavil rekord naprave (155,5 metra) in na koncu vso konkurenco premagal kar za 31 točk! V slovenskem taboru so lahko zadovoljni s petim mestom Domna Prevca in desetim Lovra Kosa. Johann… »

Domen Prevc do izida sezone

Zurnal24 03.02.2024
Domen Prevc in Lovro Kos uvrščena v prvo deseterico. Najizkušenejši slovenski skakalec Peter Prevc je po prvi seriji tekme na skakalnici v Willingenu zasedel četrto mesto. Nihče od skakalcev za njim, ki so v svetovnem pokalu sicer uvrščeni boljše… »

Dramatična tekma Norvežanu, Domen Prevc tik pod vrhom

Delo 03.02.2024
Willingen je prizorišče tekme smučarskih skakalcev za točke svetovnega pokala. Potem ko so v Willingenu svoje opravile najboljše smučarske skakalke na svetu, so se podali za njimi na skakalnico tudi najboljši skakalci. Spremenljive razmere v slabem… »

Lovrić in soigralci nanizali nov remi

Delo 03.02.2024
Slovenski nogometni reprezentant Sandi Lovrić je igral celo tekmo za ekipo iz Furlanije. Nogometaši Udineseja in Monze so se v 23. kolu italijanskega prvenstva razšli brez golov. To je že 13. remi ekipe iz Vidma v tej sezoni. Slovenski reprezentant… »

Seifriedsbergerjeva slavila v razmočenem Willingenu, Križnarjeva najboljša Slovenka

SiolNET 03.02.2024
Zmagovalka prve posamične tekme smučarskih skakalk v Willingenu, kjer so imeli v dežju hude težave s smučino in je regularnost pod vprašajem, je Jacqueline Seifriedsberger. Na odru za zmagovalke sta se ji pridružili Sara Takanaši in Katharina… »

V dežju v Willingenu Nika Križnar deveta, Nika Prevc pa 15.

RTV Slovenija 03.02.2024
Dež v Willingenu je v soboto zrežiral neregularno tekmo smučarskih skakalk – prav najboljše so imele najslabše razmere. Po prvi seriji je bila Nika Prevc 21., Nika Križnar pa 25. V finalu sta najboljši Slovenki popravili uvrstitev, a na vrh nista… »

Sramota! Žirija na tekmi na meji regularnosti pokvarila nastop Slovenkama

Zurnal24 03.02.2024
V Willingenu je bila na sporedu kontroverzna tekma za svetovni pokal, o kateri se bo še dolgo govorilo. Smučarske skakalke so po domačem Ljubnem sezono svetovnega pokala nadaljevale v nemškem Willingenu, ki velja za pravo malo letalnico, saj… »

Prevčeva razočarano odmahnila z roko, Križnarjeva jezno odvihrala iz izteka

Delo 03.02.2024
Slovenske smučarske skakalke se v zahtevnih razmerah na tekmi za svetovni pokal v Willingenu niso znašle najbolje. Tekma smučarskih skakalk za svetovni pokal v Willingenu se je razpletla precej presenetljivo. Zmago je s skokoma, dolgima 125 in 127… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem