Povezane novice

Avtogol odločil derbi d'Italia v prid črno-modrim

Delo 04.02.2024
Inter je po avtogolu Federica Gattija zasluženo premagal Juventus z 1:0 in se učvrstil na vrhu lestvice serie A. Inter je po avtogolu Federica Gattija zasluženo premagal Juventus z 1:0 in se učvrstil na vrhu lestvice serie A. Milančani so bili na v… »

Inter po avtogolu Gattija naredil velik korak proti naslovu

RTV Slovenija 04.02.2024
V 23. krogu Serie A sta se na San Siru pomerili vodilni ekipi. Inter je premagal Juventus z 1:0 in povišal naskok na štiri točke, ima pa tudi tekmo manj. Varovanci Simoneja Inzaghija so neporaženi vse od 27. septembra. To je bil drugi poraz… »

Še deveti remi Elsnerjevega Le Havra

RTV Slovenija 04.02.2024
Nogometaši Le Havra, ki jih vodi slovenski strokovnjak Luka Elsner, so v 20. krogu elitne francoske lige gostovali pri Monacu in igrali 1:1. To je že deveti remi za Le Havre, ki je na dobri poti, da obstane v elitni ligi. Le Havre je pri favoriziranem… »

Znova je vroče, Mbappe na izhodnih vratih

SiolNET 04.02.2024
Po koncu zimskega prestopnega roka so v nogometnem svetu v zadnjem dnevu znova močno oživele govorice o odhodu in prestopu nogometaša PSG Kyliana Mbappeja k Real Madridu. Po poročanju več tujih medijev, med drugim tudi francoskega častnika Le… »

Mbappe zabil 20. gol, Elsner vzel točko ekipi z vrha

SiolNET 04.02.2024
Vodilni PSG je na uvodni tekmi 20. kroga francoske lige z 2:1 premagal Strasbourg. Za Parižane sta zadela Marco Asencio in Kylian Mbappe, ki je na začetku tekme zapravil strel z bele pike. Dan pozneje so se znova pojavile govorice, da bo po sezoni… »

Dončić ne pozablja Reala in zdaj stavi na Mbappeja

Delo 04.02.2024
V Parizu zdaj že zelo konkretni namigi o prestopu nogometnega zvezdnika iz francoske metropole v špansko. O tem, da naš vodilni košarkarski zvezdnik Luka Dončić, mimogrede v zadnjem večeru je moštvu Milwaukeeja nasul 40 točk, ohranja v lepi luči… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem