Povezane novice

Kopitar in kralji šokirali najbolj vročo ekipo lige

Zurnal24 11.02.2024
Kopitarjevi kralji so ustavili najbolj vročo ekipo lige. Hokejisti Los Angeles Kings so v severnoameriški ligi NHL doma premagali Edmonton Oilers s 4:0. S tem so najbolj vroči zasedbi lige zadali šele drugi poraz na zadnjih 19 tekmah. Slovenski as in… »

Hiller ob debiju povedel Kralje do zmage nad najbolj vročo ekipo lige

Delo 11.02.2024
Hokejisti Los Angeles Kings imajo novega trenerja, Jim Hiller jih je na debiju popeljal do zmage nad Edmontonom s 4:0. Anže Kopitar je vknjižil asistenco. Hokejisti Los Angeles Kings so v severnoameriški ligi NHL doma premagali Edmonton Oilers s 4:0. S… »

Kopitarjevi kralji ustavili najbolj vročo ekipo lige

Dnevnik 11.02.2024
Hokejisti Los Angeles Kings so v severnoameriški ligi NHL doma premagali Edmonton Oilers s 4:0. S tem so najbolj vroči zasedbi lige zadali šele drugi poraz na zadnjih 19 tekmah. Slovenski as in kapetan kraljev Anže Kopitar je prispeval podajo pri… »

Trener Kingsov Jim Hiller debitiral z zmago nad vročim Edmontonom

RTV Slovenija 11.02.2024
Hokejisti Los Angelesa so (s po dvema goloma v drugi in tretji tretjini) zanesljivo s 4:0 premagali Edmonton. Quinton Byfield je dosegel dva zadetka, pri drugem mu je podal Anže Kopitar. To je šele tretja zmaga Kraljev na zadnjih 17 tekmah. Zaradi… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem