Povezane novice

Šeško že v drugi minuti zatresel mrežo Reala, a ...

Zurnal24 13.02.2024
Madridski Real je gostoval v Leipzigu in slavil z 1:0. Pri domačih je bil najnevarnejši Šeško, a ni izkoristil kakšne od številnih priložnosti. Slovenski reprezentančni napadalec Benjamin Šeško je v dvoboj z madridskim Realom vstopil s popotnico… »

Šešku ni uspelo zadeti, Realu zmago z mojstrovino zagotovil Brahim Diaz

RTV Slovenija 13.02.2024
Benjamin Šeško je bil zelo opazen na prvi tekmi osmine finala Lige prvakov proti madridskemu Realu, a se ni vpisal med strelce. Njegov Leipzig je moral priznati premoč vodilni ekipi španskega prvenstva z 0:1. Manchester City je v Københavnu zmagal z… »

Real Madrid in Manchester City za velik korak bližje četrtfinalu

Delo 13.02.2024
Leipzig z Benjaminom Šeškom in Kevinom Kamplom je na prvi tekmi osmine finala LP klonil proti zvezdnikom iz španske prestolnice. Nogometaši Leipziga s slovenskima adutuma Benjaminom Šeškom in Kevinom Kamplom so na prvi tekmi osmine finala lige… »

Od Radeč do Reala: "Tolkel jih je kar s sredine!"

Zurnal24 13.02.2024
Danes zvečer se začenjajo izločilni boji Lige prvakov. Tudi s slovenskim pridihom. V torek zvečer bosta odigrani prvi tekmi osmine finala Lige prvakov. Aktualni šampion Manchester City se bo pomeril s Københavnom, RB Leipzig z Benjaminom Šeškom bo… »

Največja tekma kariere za Benjamina Šeška

Dnevnik 13.02.2024
V nogometni ligi prvakov se začenjajo tekme na izpadanje. Osmina finala bo raztegnjena na kar mesec dni. Na današnjih tekmah sta favorita gostujoči ekipi. Evropski prvak Manchester City bo gostoval pri Köbenhavnu, Real Madrid pa v Leipzigu, kjer bo… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem