Povezane novice

Ob morebitnem umiku soglasij mogoča krizna reorganizacija dela v manjših bolnišnicah

RTV Slovenija 15.02.2024
Zdravniška stavka traja že peti teden, a kljub temu za zdaj sistem deluje, je povedala ministrica za zdravje. V nekaterih manjših bolnišnicah bo ob morebitnem umiku soglasij morda potrebna krizna reorganizacija dela. Vlada pa je sprejela tudi uredbo… »

Vlada je z uredbo določila prioritete financiranja iz zdravstvene blagajne

RTV Slovenija 15.02.2024
Vlada je sprejela uredbo o programih storitev obveznega zdravstvenega zavarovanja za letošnje leto. Spodbuja opravljanja prvih pregledov v specialističnih dejavnostih ter definira nabor zdravstvenih storitev, ki bodo plačane po realizaciji. Uredba na… »

To so konkretni ukrepi, ki jih ministrstvo uvaja za krajšanje čakalnih dob

Zurnal24 15.02.2024
Vlada je na predlog ministrstva za zdravje sprejela uredbo o programih storitev obveznega zdravstvenega zavarovanja za letošnje leto, ki je usmerjena v zagotavljanje dostopnosti do zdravnikov in skrajševanje čakalnih dob. "Ukrepi so usmerjeni na tri… »

Vsak pacient bo imel po novem svoj faktor čakanja

Delo 15.02.2024
Krajšanja čakalnih dob se bodo lotili tudi tako, da bodo v proste termine klicali paciente z repa čakalnih seznamov. Vlada je na današnji seji sprejela uredbo o programih storitev obveznega zdravstvenega zavarovanja, zmogljivostih, potrebnih za… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem