Povezane novice

Novak tik pred koncem zadel za zmago

Delo 14.03.2024
Slovenski rokometaši so v kvalifikacijah za poletne olimpijske igre v Parizu vendarle strli brazilski oreh. Slovenski rokometaši so kvalifikacijski turnir za nastop na poletnih olimpijskih igrah v Parizu odprli z zmago. Po hudem boju in s kančkom… »

Spektakularen preobrat, Janc in Novak junaka zmage nad Brazilci

RTV Slovenija 14.03.2024
Rokometaši Slovenije so na kvalifikacijskem turnirju za OI 2024 v Granollersu s 27:26 premagali Brazilijo. Blaž Janc je bil s sedmimi goli igralec tekme, tik pred koncem pa je s svojim edinim golom dvoboj odločil Domen Novak. Pariz se zdaj zdi zelo… »

Pred Slovenijo eden najpomembnejših dni v boju za olimpijske igre

Zurnal24 14.03.2024
Brazilija "prvi finale" na poti slovenskih rokometašev na olimpijske igre. Slovenska moška rokometna reprezentanca se bo drevi ob 21. uri v prvem krogu olimpijskega kvalifikacijskega turnirja v španskem Granollersu pomerila proti Braziliji. To bo prva… »

Le korak do uresničitve dolgoletnih sanj; Bombač: Nič se ne bo zalomilo

Delo 14.03.2024
Slovenci nocoj (21.00) začenjajo turnir v Granollersu, kjer si lahko danes z Brazilijo in jutri s Španijo priigrajo četrti nastop na olimpijskih igrah. V nadaljevanju preberite: Zdaj ali nikoli, so si sinoči po treningu rekli v krogu objeti slovenski… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem