Povezane novice

Lisa Vittozzi z zmago blizu velikega globusa, Anamarija Lampič zgrešila osemkrat

RTV Slovenija 16.03.2024
Lisa Vitozzi je dobila zasledovalno tekmo na zadnji postaji svetovnega pokala v biatlonu v Canmoru. Anamarija Lampič je imela zelo dobro izhodišče, saj je bila na sprintu deveta, a je zgrešila kar osem strelov in padla na 23. mesto. Italijanka Vitozzi… »

Ana se veseli konca sezone, Jakov danes bolje kot v šprintu

Delo 16.03.2024
V zasledovanju si je Lisa Vittozzi razgrnila pot h kristalnemu globusu. Anamarija Lampič vnovič hitra, a s puško nenatančna. Jakov Fak v zasledovanju 16. Italijanska biatlonka Lisa Vittozzi je junakinja zadnje zasledovalne tekme v sezoni. Z zmago v… »

Niskanen in Klaebo najboljša v Falunu

RTV Slovenija 16.03.2024
Finska smučarska tekačica Kerttu Niskanen je zmagovalka tekme na 10 km klasično za svetovni pokal v Falunu. Edina slovenska predstavnica Anja Mandeljc je bila 38. Predzadnjo preizkušnjo letošnje sezone je na drugem mestu končala Finka Johanna… »

Kerttu Niskanen in Johanna Matintalo najhitrejši

Delo 16.03.2024
Na 10 km klasično za svetovni pokal v smučarskem teku v Falunu in predzadnji preizkušnji sezone je bila edina slovenska predstavnica Anja Mandeljc 38. Finska smučarska tekačica Kerttu Niskanen je zmagovalka tekme na 10 km klasično za svetovni pokal… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem