Povezane novice

KRIZA S TALCI SE JE KONČALA BREZ ŽRTEV: Do incidenta je prišlo v kavarni nizozemskega mesta (VIDEO)

Regional 30.03.2024
Policija v mestu Ede v osrednjem delu Nizozemske je na omrežju X sporočila, da se je končala današnja kriza s talci, saj so bili izpuščeni vsi talci, osumljenca pa so prijeli. Drugih informacij ni podala. Nekaj ur pred tem je policija sporočila, da… »

Iz nočnega kluba na Nizozemskem že izpuščeni vsi talci

Delo 30.03.2024
Neznani storilec je dopoldne v osrednje nizozemskem mestu Ede več ur zadrževal talce v priljubljenem nočnem klubu. Motiv naj ne bi bil terorističen. Policija v mestu Ede v osrednjem delu Nizozemske je na omrežju X sporočila, da se je končala… »

Drama s talci v Edeju končana, potem ko je policija prijela zamaskiranega moškega

RTV Slovenija 30.03.2024
V nizozemskem mestu Ede se zgodaj popoldne končala drama s talci. Potem ko je moški v nekem nočnem klubu zadrževal štiri uslužbence, se je po nekaj urah predal. Policija je sporočila, da ni znakov, da bi imel teroristični nagib. Po poročanju… »

#foto Konec zajetja talcev: oborožen moški se je predal

Dnevnik 30.03.2024
Neznani moški je dopoldan v nizozemskem mestu Ede v kavarni v središču mesta zajel štiri talce. Na sebi naj bi imel eksploziv in orožje. V roku ene ure je tri izpustil, nekaj pred 13. uro pa se je predal policiji. Nekaj ur nazaj je policija… »

Kriza s talci na Nizozemskem končana brez žrtev

Necenzurirano 30.03.2024
Kakor se je nenadno hitro pričel današnji incident v Edeju, tako se je hitro tudi zaključil. Vsi talci so izpuščeni, nihče ni bil poškodovan, osumljenca pa so aretirali. Pred nekaj urami smo pisali, da je v kavarani v središču mesta Ede neznan… »

Foto: Več zajetih talcev v kavarni na Nizozemskem; policija ne želi izdati podrobnosti o incidentu

Necenzurirano 30.03.2024
Težko oboroženi pripadniki policije so danes dopoldne zaprli del nizozemskega mesta Ede in sporočili, da je v kavarni neznanec zajel več talcev. Tiskovni predstavnik policije Simen Klok je za Associated Press povedal, da so ljudje v kavarni mesta Ede… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem