Povezane novice

Velika zapravljena priložnost za Kopitarja in Kralje

Zurnal24 02.04.2024
V najmočnejši hokejski ligi na svetu so v noči na torek odigrali osem tekem. Hokejisti Winnipeg Jets so v severnoameriški hokejski ligi NHL doma s 4:3 premagali Los Angeles Kings. Slednje je v vodstvo s 3:2 povedel njihov kapetan Anže Kopitar, ko je… »

Kljub golu Anžeta Kopitarja še tretji zaporedni poraz Kraljev

Delo 02.04.2024
Slovenski hokejski as Anže Kopitar je dosegel gol za 3:2 za Los Angeles Kings, ki so kljub temu klonili proti Winnipeg Jets s 4:3. Hokejisti Winnipeg Jets so v severnoameriški hokejski ligi NHL doma s 4:3 premagali Los Angeles Kings. Slednje je v… »

Nov gol Kopitarja, a tudi tretji zaporedni poraz Kraljev

RTV Slovenija 02.04.2024
V Winnipegu je Anže Kopitar v 34. minuti s 26. golom sezone popeljal Los Angeles v vodstvo s 3:2, a Cole Perfetti je s podajo in golom prinesel Jetsom zmago s 4:3. Tretji zaporedni poraz Kraljev, katerim na 8. mestu Zahoda za ovratnik diha St. Louis. Po… »

Kopitarjevi kralji izgubili v Winnipegu

Dnevnik 02.04.2024
Hokejisti Winnipeg Jets so v severnoameriški hokejski ligi NHL doma s 4:3 premagali Los Angeles Kings. Slednje je v vodstvo s 3:2 povedel njihov kapetan Anže Kopitar, ko je plošček poslal v mrežo v 14. minuti druge tretjine po podaji Adriana Kempeja… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem