Povezane novice

Prado iz mivke dela gradove, Tim Gajser za njim

Delo 07.04.2024
Slovenski as v tretji dirki SP na Sardiniji ponovno moral priznati boljšo dnevno formo svetovnega prvaka. V nadaljevanju preberite: Tim Gajser je zelo dobro začel letošnjo sezono svetovnega prvenstva v motokrosu v razredu MXGP. Na treh dirkah… »

Motokros: Aktualni svetovni prvak ostaja nerešljiva uganka za Gajserja

Dnevnik 07.04.2024
Slovenski motokrosist Tim Gajser se je na dirki za VN Sardinije izkazal z drugim mestom. Boljši je bil le Španec Jorge Prado. Petkratni svetovni prvak Tim Gajser je na zahtevni mivkasti progi Le Dune na Sardiniji potrdil, da je vse boljši na tej, njemu… »

Prado tudi na Sardiniji pred Gajserjem

RTV Slovenija 07.04.2024
Motokrosist Tim Gajser je na tretji dirki svetovnega prvenstva za VN Sardinije zasedel drugo mesto. Boljši od njega je bil le aktualni prvak razreda MXGP Španec Jorge Prado. Prado in Gajser sta bila razred zase na Sardiniji, kjer so se dirkači ob… »

Jorge Prado tri v vrsto, a Gajser mu še naprej diha za ovratnik

Delo 07.04.2024
Na VN Sardinije v motokrosu je svetovni prvak Jorge Prado zmagal tretjič zapored. Tim Gajser tretjič drugi. V nedeljo »slovenski« Trentino. Razlika 17 točk. Slovenski motokrosist Tim Gajser je osvojil drugo mesto na tretji dirki svetovnega prvenstva… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem