Povezane novice

Utrujeni in krvavi Dončić je v razigranem Irvingu našel pravo oporo

Delo 08.04.2024
Košarka: Dallas Mavericks so po 22 točkah zaostanka nadaljevali zmagoviti niz – Najboljša skupna tekma Dončića in Irvinga. V nadaljevanju preberite: V silovitem tekmovalnem ritmu zadnjega tedna rednega dela sezone v ligi NBA časa za odmor ne bo… »

Dončić še pred dvobojem s Houstonom poskrbel za potezo tekme

Zurnal24 08.04.2024
Luka Dončić je blestel že na ogrevanju pred tekmo, nato pa sta s Kyriejem Inrvingom spisala nepozaben povratek v drugem polčasu tekme. Dallas je tekmo proti Houstonu po velikem preobratu, napeti končnici in podaljšku dobil, blestela sta Kryi Irving… »

Dončić ni skrival grdega početja: "On je to počel v Houstonu, zato sem ..."

Zurnal24 08.04.2024
Luka Dončić je ob neverjetni zmagi Dallasa nad Houstonom priznal, da je trenerju Raket namenil precej grdih besed. Luka Dončić in Kyrie Irving sta na nedeljski tekmi proti Houstonu poskrbela za izjemen preobrat Mavsov, pri tem pa je močno pomagal… »

#video Dončić in Irving v trilerju s Houstonom skupaj dosegla 85 točk

Dnevnik 08.04.2024
Košarkarji Dallas Mavericks so pred koncem rednega dela sezone v severnoameriški ligi NBA v vrhunski formi. V noči na ponedeljek so v domači dvorani American Airlines Centra s 147:136 po podaljšku v teksaškem derbiju premagali Houston Rockets za… »

Irving in Dončić junaka drame v Dallasu

Delo 08.04.2024
Košarkarji Dallas Mavericks so z 48 točkami Kyrieja Irvinga in 37 Luke Dončića po podaljšku premagali Houston Rockets in si utrdili mesto v končnici lige NBA. Nora tekma v United Airlines Centru! Za 22 točk so košarkarji Dallasa zaostajali v prvem… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem