Povezane novice

PEP GUARDIOLA KLJUB PORAZU HVALIL SVOJE VAROVANCE: Taktike Reala ni kritiziral

Regional pred 29 dnevi
Kljub prevladi Manchester Cityja na igrišču, je Real Madrid s premišljeno igro zdržal pritiske in naposled zmagal v četrtfinalu Lige prvakov po izvajanju enajstmetrovk. Kljub izgubljeni tekmi je trener Cityja, Pep Guardiola, hvalil svoje varovance… »

City prevladoval, Real Madrid napredoval

Dnevnik pred 29 dnevi
Po PSG in Borussii Dortmund sta si mesto v polfinalu lige prvakov zagotovila še Real Madrid, ki je po izvajanju enajstmetrovk izločil Manchester City, in Bayern, ki je bil boljši od Arsenala. Prvi polfinalni tekmi bosta 30. aprila in 1. maja, povratni… »

Dvoboj Cityja in Reala odločen po strelih z bele pike

Zurnal24 pred 29 dnevi
Bayern in Real zadnja polfinalista lige prvakov. Nogometaši Bayerna in Reala Madrida sta druga polfinalista nogometne lige prvakov. Bayern je na povratni četrtfinalni tekmi doma premagal Arsenal z 1:0, Real Madrid po enajstmetrovkah v gosteh Manchester… »

Bayern in Real zadnja polfinalista lige prvakov

Dnevnik pred 29 dnevi
Nogometaši Bayerna in Real Madrid sta druga polfinalista nogometne lige prvakov. Bayern je na povratni četrtfinalni tekmi doma premagal Arsenal z 1:0, Real Madrid po enajstmetrovkah v gosteh Manchester City s 5:4. Po rednem delu in podaljških je bilo… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem