Povezane novice

Edo Terglav: Dobrodošla zmaga za ozračje pred derbijem z Italijo

Delo 30.04.2024
Po presenetljivem uvodnem porazu z Južnimi Korejci so slovenski hokejisti s 6:1 premagali Romune. V sredo v Bolzanu veliki derbi z Italijani. V nadaljevanju preberite: Slovenija je po uvodnem spodrsljaju v Bolzanu tokrat zmagala in potrdila, da je za… »

Slovenci do pričakovanih treh točk proti Romuniji

Dnevnik 30.04.2024
Slovenska hokejska reprezentanca je na drugi tekmi svetovnega prvenstva divizije I (skupina A) v Bolzanu dosegla prvo zmago. Po uvodnem porazu z Južno Korejo z 2:4 so Slovenci v 2. krogu danes premagali Romunijo s 6:1 (1:1, 3:0, 2:0). Slovenska izbrana… »

Najprej šok za Slovenijo, nato risi napolnili mrežo nasprotnika

Zurnal24 30.04.2024
Slovenci do pričakovanih treh točk proti Romuniji. Slovenska hokejska reprezentanca je na drugi tekmi svetovnega prvenstva divizije I (skupina A) v Bolzanu dosegla prvo zmago. Po uvodnem porazu z Južno Korejo z 2:4 so Slovenci v 2. krogu danes… »

Slab začetek, dober konec in obvezne tri točke v lasti risov

RTV Slovenija 30.04.2024
Obratna zgodba slovenske hokejske reprezentance kot ob presenetljivem nedeljskem porazu z Južno Korejo. Romunija je povedla v 4. minuti, a na koncu je Slovenija s 6:1 (streli 47:10) slavila na drugi tekmi svetovnega prvenstva Divizije I, skupine A… »

V uvodu poraženi

Gorenjski glas 30.04.2024
Bolzano – Slovenski hokejisti so neuspešno začeli svetovno prvenstvo divizije I v skupini A. V Bolzanu so v nedeljo morali priznati premoč Južni Koreji, ki je bila boljša s 4 : 2. »Rezultat je negativen. Zavedali smo se, da bo prva tekma pomembna… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem