Povezane novice

Slovenski hokejisti že napredovali med elito za sezono 2025

Dnevnik 03.05.2024
Slovenska hokejska reprezentanca si je že krog pred koncem svetovnega prvenstva divizije I (skupina A) v Bolzanu zagotovila vrnitev v elitno skupino za sezono 2025. Sloveniji, ki je danes popoldne premagala Japonsko s 3:1, so z zmago na večerni tekmi po… »

Slovenci so se že pred zadnjim krogom vrnili med elito

RTV Slovenija 03.05.2024
Hokejisti Slovenije so si na SP-ju divizije I po zmagi nad Japonsko s 3:1 že pred zadnjim krogom in derbijem z Madžarsko zagotovili vrnitev v elitno skupino, saj bodo prvenstvo v Bolzanu v vsakem primeru končali na enem od prvih dveh mest. S tretjo… »

Šeško zatresel mrežo še na peti tekmi zapored

Zurnal24 03.05.2024
Slovenski reprezentančni napadalec je še enkrat potrdil odlično formo. Nogometaši Leipziga so v prvi tekmi 32. kroga nemške lige igrali 1:1 s Hoffenheimom. Edini gol za saško ekipo je v 36. minuti dosegel slovenski zvezdnik Benjamin Šeško. Pri… »

Šeško v polno, toda Leipzig v 90. minuti ostal brez vseh treh točk

RTV Slovenija 03.05.2024
Nogometaši Leipziga so v uvodni tekmi 32. kroga Bundeslige remizirali s Hoffenheimom (1:1). Benjamin Šeško se je vpisal med strelce, a to ni bilo dovolj za končno slavje. 20-letni slovenski nogometni zvezdnik je v prvem polčasu poskrbel za prvi in… »

Težka zmaga, risi korak od vrnitve v elito

Zurnal24 03.05.2024
Po prigarani zmagi z Japonci Slovenija zelo blizu eliti. Slovenska hokejska reprezentanca je na četrti tekmi svetovnega prvenstva divizije I (skupina A) v Bolzanu dosegla tretjo zmago. Tokrat je premagala Japonsko s 3:1 (2:0, 0:1, 1:0). Risi so tako… »

Risi za zmago trepetali vse do zadnjega, Madžari odprli vrata med elito

Delo 03.05.2024
Slovenski hokejisti so šele po hudem boju na svetovnem prvenstvu drugega kakovostnega razreda v Bolzanu strli odpor Japoncev. Slovenska moška hokejska reprezentanca je dosegla še tretjo zmago na svetovnem prvenstvu drugega kakovostnega razreda v… »

Gol v podaljšku Sloveniji prinesel napredovanje

Zurnal24 03.05.2024
Madžarski hokejisti so z golom v podaljšku premagali Italijo, ob tem izidu pa je med elito napredovala Slovenija. Slovenska hokejska reprezentanca si je že krog pred koncem svetovnega prvenstva divizije I (skupina A) v Bolzanu zagotovila vrnitev v… »

Toronto je Bostonu pognal strah v kosti, o napredovanju bo odločila sedma tekma

Delo 03.05.2024
Kanadsko moštvo je z zmago 2:1 v 1. krogu končnice izničilo zaostanek z 1:3 v zmagah. Hokejisti Toronta so na šesti tekmi konferenčnega četrtfinala na vzhodu v NHL doma premagali Boston z 2:1. S tem so izsilili sedmo tekmo, ki bo v Bostonu v noči s… »

Nylander za Toronto izsilil sedmo tekmo v Bostonu

RTV Slovenija 03.05.2024
Švedski zvezdnik William Nylander je z dvema goloma poskrbel, da je Toronto doma ugnal Boston z 2:1 in serijo velikih tekmecev izenačil na 3:3. V soboto se v Bostonu obeta spektakularna sedma hokejska tekma med Kosmatinci in Javorjevimi listi. Mož… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem