Povezane novice

Eva Terčelj, Ajda Novak in Eva Alina Hočevar zlate v Tacnu

Delo 18.05.2024
Slovenske kajakašice so v Tacnu osvojile naslov evropskih prvakinj na ekipni tekmi. Žiga Lin Hočevar je med posamezniki za las ostal brez kolajne. Slovenski kajakaš Žiga Lin Hočevar, 16-letni velik up slovenskega slaloma na divjih vodah, je na… »

Slovenke v Tacnu zlate v ekipni vožnji

RTV Slovenija 18.05.2024
Na evropskem prvenstvu v slalomu na divjih vodah v Tacnu so podelili medalje v kajaku. Slovenke so osvojile zlato medaljo v ekipni vožnji, kar je 40. kolajna za Slovenijo na evropskih prvenstvih. Slovenija je nastopila v postavi Eva Terčelj, Eva Alina… »

Slovenke so postale evropske prvakinje

Zurnal24 18.05.2024
Slovenske kajakašice v Tacnu ekipne evropske prvakinje. Na evropskem prvenstvu v slalomu na divjih vodah v Tacnu so domači navijači dočakali prvo slovensko kolajno in to najžlahtnejšo. Za to so na ekipni tekmi poskrbele kajakašice Eva Terčelj… »

Slovenske kajakašice v Tacnu ekipne evropske prvakinje

Dnevnik 18.05.2024
Na evropskem prvenstvu v slalomu na divjih vodah v Tacnu so domači navijači dočakali prvo slovensko kolajno in to najžlahtnejšo. Za to so na ekipni tekmi poskrbele kajakašice Eva Terčelj, Ajda Novak in Eva Alina Hočevar, ki so premagale vso… »

Komaj 16-letni Žiga Lin Hočevar v Tacnu za las ob kolajno na evropskem prvenstvu

Dnevnik 18.05.2024
Slovenski kajakaš Žiga Lin Hočevar, 16-letni velik up slovenskega slaloma na divjih vodah, je na evropskem prvenstvu za las ostal brez kolajne. V težkih razmerah se je na Savi hrabro spustil v boj z izkušenejšimi tekmeci, a na koncu zasedel četrto… »

Šestnajstletni Slovenec za las ob kolajno na EP

Zurnal24 18.05.2024
Žiga Lin Hočevar v Tacnu za las ob kolajno. Slovenski kajakaš Žiga Lin Hočevar, 16-letni velik up slovenskega slaloma na divjih vodah, je na evropskem prvenstvu za las ostal brez kolajne. V težkih razmerah se je na Savi hrabro spustil v boj z… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem