Povezane novice

Dobovec z zanesljivo zmago na odločilni tekmi sedmič državni prvak

RTV Slovenija pred 28 dnevi
Igralci Dobovca so sedmič osvojili naslov državnih prvakov v futsalu. Finalno serijo proti Siliku so dobili s 3:2 v zmagah. Na odločilni peti tekmi v Rogaški Slatini so bili boljši s 7:1. Za Dobovec je to druga lovorika v tej sezoni, potem ko je… »

Dončić po mojstrovini že razmišlja o Bostonu

Dnevnik pred 28 dnevi
Dallas slovenskega zvezdnika Luke Dončića je v velikem finalu lige NBA. Na peti tekmi finala zahodne konference je s 124:103 še četrtič porazil Minnesoto. Dončić je 36 točkam dodal deset skokov in pet asistenc ter prejel nagrado za… »

Luka razkril, kako se bodo lotili Bostona: "Ključ do zmage bo ..."

Zurnal24 pred 28 dnevi
Dončić se dobro zaveda, da delo še ni opravljeno, potrebujejo še štiri zmage! Slovenski košarkarski as Luka Dončić se je z Dallas Mavericks uvrstil v finale severnoameriške lige NBA. Čeprav je ob prvi uvrstitvi v finale čutil ponos, je na… »

Noro, kako je prvi zvezdnik Minnesote reagiral po porazu z Dallasom

Zurnal24 pred 28 dnevi
Dončićev Dallas se je po visoki zmagi proti Minnesoti uvrstil v finale lige NBA, česar pa ni najbolje sprejel prvi zvezdnik ekipe Timberwolves. Slovenski košarkarski zvezdnik Luka Dončić se je z Dallas Mavericks uvrstil v veliki finale… »

Luka si je po tekmi privoščil pivo, ne moremo verjeti, kaj je sledilo ...

Zurnal24 pred 29 dnevi
Luka je ostal brez zasluženega piva ... Luka Dončić je z novo izjemno predstavo popeljal svojo ekipo Dallas Mavericks do nove zmage nad Minnesoto Timberwolves, s čimer so Mavericki dobili serijo z rezultatom 4:1 ter se prvič po letu 2011 uvrstili v… »

Tako čustveno sta Luka in oče proslavila eno največjih zmag

Zurnal24 pred 29 dnevi
Oče Saša je v živo spremljal eno največjih tekem sinove kariere. Košarkarji Dallas Mavericks so se na krilih izjemnega Luke Dončića uvrstili v veliki finale lige NBA, potem ko so z zmago na peti tekmi proti Minnesota Timberwolves dobili serijo z… »

#video Luka Dončić je potopil Minnesoto, navdušil Snoop Dogga in odšel z očetom na pivo

Dnevnik pred 29 dnevi
Slovenski košarkarski as je vrhunsko odigral peto tekmo proti Minnesoti. S svojimi potezami je gledalce spravljal v evforijo, presenetil je tudi raperja Snoop Dogga. Po tekmi in opravljenih obveznostih je odšel z očetom na pivo. Kljub zmagi ostaja… »

Dončić šesti Slovenec v finalu, kjer pa je več kot 10 točk dosegel le "The Machine"

RTV Slovenija pred 29 dnevi
Bo drugo leto zaporedoma naslov prvaka v najmočnejši košarkarski ligi na svetu osvojil tudi Slovenec? Prav mogoče, a do zdaj so bili finali Lige NBA igralsko zakleti za Slovence. Več kot 10 točk, in še to le na eni tekmi je prispeval le Saša… »

Dončić: Prvi finale mi pomeni ogromno, a zmagati moramo še štirikrat

Delo pred 29 dnevi
Luka Dončić je na novinarski konferenci po zmagi na peti tekmi proti Minnesoti s 124:103 dejal, da zgodba še ni končana. Slovenski košarkarski as Luka Dončić se je z Dallasom uvrstil v finale lige NBA. Čeprav je ob prvi uvrstitvi v finale čutil… »

#video Zgodovinsko: Luka Dončić z Dallas Mavericks v finalu lige NBA

Dnevnik pred 29 dnevi
Dallas Mavericks je na peti tekmi konferenčnega finala na zahodu s 124:103 premagal Minnesoto Timberwolves in si s 4:1 v zmagah zagotovil finalni nastop v ligi NBA proti Boston Celtics. Dončić je v v malo več kot 36 minutah na parketu dosegel 36 točk… »

DONČIĆEV DALLAS V FINALU LIGE NBA: Po zaslugi razpoloženega zvezdniškega dvojca je prišel do zanesljive zmage (FOTO…

Regional pred 29 dnevi
Slovenski košarkarski zvezdnik Luka Dončić (36 točk) se je z Dallas Mavericks uvrstil v veliki finale severnoameriške lige NBA. Dallas je na peti tekmi konferenčnega finala na zahodu s 124:103 premagal Minnesoto Timberwolves in si s 4:1 v zmagah… »

Luka odpihnil tekmece, v prvi četrtini zbral več točk kot vsi Volkovi skupaj

Zurnal24 pred 29 dnevi
Košarkarjem Dallasa je uspelo zmagati na peti tekmi. Z zmago 124:103 so izločili Minnesoto in se uvrstili v veliki finale. Luka Dončić je bil izbran za najkoristnejšega igralca finala Zahoda. Po zmagi Minnesote na četrti tekmi v Teksasu se je… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem