Povezane novice

Slovenski navijači s fantastičnim navijanjem navdušili tudi Keka

RTV Slovenija 16.06.2024
Čeprav so bili slovenski navijači na uvodni tekmi slovenske nogometne reprezentance v Stuttgartu številčno v podrejenem položaju, jim je v glasnem navijanju in spodbujanju pripadla zmaga. To poteka v Nemčiji in številni Slovenci so se oziroma se… »

Slovenska nogometna reprezentanca za uvod EP igrala 1:1 z Dansko

Gorenjski glas 16.06.2024
Slovenska nogometna reprezentanca je na svoji uvodni tekmi evropskega prvenstva v Stuttgartu igrala neodločeno 1:1 (0:1) z Dansko. Stuttgart – * Arena Stuttgart, gledalcev 54.000, sodniki: Schärer, De Almeida, Zogaj (vsi Švica). * Strelca: 0:1… »

#video #foto Gostje v zelenem zavzeli Schlossplatz in glasno prepevali

Dnevnik 16.06.2024
V Stuttgart, na tekmo med Slovenijo in Dansko, je prišlo približno 12 tisoč slovenskih navijačev; velika večina jih je imela vstopnice tudi za tekmo, kakšnih dva do tri tisoč pa je tekmo spremljalo v mestu. Vzdušje v Stuttgartu pred prvo tekmo… »

Evropsko prvenstvo 2024 v Nemčiji: Slovenija spodbudno z Danci, s Srbi na polno

Dnevnik 16.06.2024
Slovenska nogometna reprezentanca je z remijem 1:1 proti Danski odlično začela nastope na evropskem prvenstvu. Strelec vodilnega danskega zadetka je bil legendarni Christian Eriksen, izenačujočega gola pa Erik Janža. Druga tekma čaka Slovenijo v… »

Točka, velika kot Triglav!

RTV Slovenija 16.06.2024
Z golom Erika Janže v 77. minuti je Slovenija na uvodni tekmi evropskega prvenstva v Nemčiji iztržila remi (1:1) proti Danski, ki je imela do takrat vse niti v svojih nogah. A v zaključku so za točko celo bolj trepetali Danci. Dansko je v vodstvo v… »

Kek: "To je bila nagrada za vse, kar so fantje dali na igrišču!"

Zurnal24 16.06.2024
Slovenska nogometna reprezentanca je za uvod EP igrala 1:1 z Dansko, zapravila veliko priložnosti, a tudi z ogromno sreče prišla do zadetka. Slovenska nogometna reprezentanca je na svoji uvodni tekmi evropskega prvenstva v Stuttgartu igrala neodločeno… »

#komentar Slab začetek, sijajen konec

Dnevnik 16.06.2024
Po 1507 dneh je slovenska nogometna reprezentanca znova odigrala tekmo na velikem tekmovanju, ki ga je začela z načrtovanim remijem, s katerim si je priigrala dobro izhodišče za tekmi s Srbiji, proti kateri želi tri točke, in Anglijo. Pričakovanja… »

Video: noro vzdušje pred vstopom na stadion

Zurnal24 16.06.2024
Stadion v Stuttgartu se že polni, slovenski navijači vzdušje krepijo s pesmijo. Ob 18. uri se je začela tekma evropskega nogometnega prvenstva med Slovenijo in Dansko. To je bila uvodna tekma skupine C. Reprezentanci sta se razšli z neodločenim… »

Slovenci in Danci napolnili stadion

Zurnal24 16.06.2024
Tribune Stuttgart Arene so bile polne. Četa Matjaža Keka je imela na uvodni tekmi Eura 2024 izvrstno podporo. Reprezentanci Slovenije in Danske sta že krenili na ogrevanje, ko se je Stuttgart Arena začela polniti. Danski rdeči dresi so bili okoli tri… »

Slovenija do točke, a z grenkim priokusom

Zurnal24 16.06.2024
Slovenski nogometaši so z remijem proti Danski (1:1) odprli nastope na svojem drugem EP. Slovenska nogometna reprezentanca je v nedeljo ob 18. uri v Stuttgartu začela nastope na svojem drugem evropskem prvenstvu v zgodovini, prvem po letu 2000. Tokrat… »

Video in foto: Po bombi Šeška se je še tresla vratnica, ko je Janža izenačil

Necenzurirano 16.06.2024
Slovenska nogometna reprezentanca je uspešno zaključila prvo tekmo na evropskem prvenstvu v Nemčiji, kjer so se izbranci Matjaža Keka z Danci razšli z rezultatom 1:1. V Stuttgart Areni je bilo 55.000 navijačev, od tega okoli 12.000 Slovencev… »

NEODLOČENO! Slovenija enkrat zatresla mrežo Dancev (FOTO)

Regional 16.06.2024
Slovenska nogometna reprezentanca je na svoji uvodni tekmi evropskega prvenstva v Stuttgartu igrala neodločeno 1:1 (0:1) z Dansko. Za Slovenijo je zadel Erik Janža v 78., za Dansko pa Christian Eriksen v 17. minuti. Izbrance Matjaža Keka naslednja… »

Zato Danci tekmo s Slovenijo dojemajo kot ključno

Zurnal24 16.06.2024
Slovenska reprezentanca bo z današnjim obračunom proti Danski začela nastope na EP v Nemčiji. Slovenski nogometaši bodo prve točke v skupinskem delu evropskega prvenstva iskali na obračunu s favorizirano Dansko. Tekma na stadionu v Stuttgartu se bo… »

Slovenski navijači zavzeli Stuttgart, toliko bodo dali za pivo

Necenzurirano 16.06.2024
V Nemčiji se danes tudi za Slovenijo uradno začenja letošnje evropsko prvenstvo v nogometu. Slovenski navijači pa so že včeraj na lokaciji današnje prve tekme postili močan vtis. V navijaških conah si sicer lahko privoščijo tudi burek, toliko… »

Navijaški napevi dodobra razgreli množico na Schlossplatzu

RTV Slovenija 16.06.2024
Danes gre s tekmo proti Danski na EP-ju zares tudi za Slovenijo. Slovenski navijači so sinoči preglasili danske na trgu Schlossplatz v središču Stuttgarta s prepevanjem navijaških pesmi. Temperatura je narasla ob ponarodeli himni Slovenija gre… »

Slovenci zavzeli Stuttgart: Siva pot, Čebelice, Židana marela in ... Šeško's on fire!

Zurnal24 16.06.2024
V soboto popoldne se je prestolnica dežele Baden-Württemberg napolnila s slovenskimi navijači, ki so še enkrat več pokazali, da so eni najboljših v Evropi. Ljubitelji nogometa s(m)o pogosto impresionirani nad vzdušjem, ki ga znajo pričarati… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem