Povezane novice

Francija z avtogolom do treh točk proti Avstriji

Dnevnik 17.06.2024
Nogometaši Francije so z zmago v uvodnem nastopu na evropskem prvenstvu v Nemčiji upravičili vlogo enega od glavnih favoritov za naslov. V Düsseldorfu so premagali Avstrijo z 1:0 (1:0). Zasedba Didierja Deschampsa, ki je ob Angliji in Nemčiji na vrhu… »

Francozi so se izvlekli z avtogolom Wöbra

RTV Slovenija 17.06.2024
Svetovni podprvaki Francozi so evropsko prvenstvo začeli z neprepričljivo predstavo. Na drugi tekmi skupine D so v Düsseldorfu premagali Avstrijo z 1:0. Osmoljenec večera je bil Maximilian Wöber, ki je dosegel avtogol v 38. minuti. Varovanci Didierja… »

Pri Srbih že počilo: "Mislim, da je razmišljal o tekmi s Slovenijo"

Zurnal24 17.06.2024
Selektor srbske reprezentance Dragan Stojković ima pred izredno pomembno tekmo s Slovenijo nekaj težav s svojim kapetanom Dušanom Tadićem. Srbska reprezentanca je v uvodnem krogu skupinskega dela EP morala priznati premoč Angliji (1:0). Prve točke… »

Romunom do izdatne zmage pomagale tudi napake vratarja Lunina

RTV Slovenija 17.06.2024
Romunija je v velikem slogu začela evropsko prvenstvo, Ukrajino je v Münchnu premagala kar s 3:0. To je druga zmaga Romunov na evropskih prvenstvih in prva po letu 2000. Romunija je niz neporaženosti pod vodstvom selektorja Edwarda Iordanescuja… »

"Že prvi polčas je nakazal, da so Danci zelo ranljivi v obrambi"

RTV Slovenija 17.06.2024
"Dokazali smo, da premoremo dovolj kakovosti, da nismo le sodelujoči, ampak lahko na evropskem prvenstvu tekmujemo za točke," je po remiju proti Danski razmišljal Andraž Šporar. Tudi sam bi lahko dosegel zadetek. Ni ga, toda nova priložnost bo že… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem