Povezane novice

Boston do zgodovinskega 18. naslova prvaka

Dnevnik pred 10 dnevi
Košarkarji Bostona so novi prvaki v ligi NBA. Na peti tekmi finala so še četrtič porazili Dallas, tokrat s 106:88, in se veselili končne zmage. Luka Dončić je tekmo sklenil pri 28 točkah, 12 skokih in petih asistencah. Potem ko so na četrti tekmi… »

Porzingis plačal visoko ceno za svoj uspeh

Zurnal24 pred 10 dnevi
Kristaps Porzingis je po osvojenem naslovu NBA prvaka z Boston Celtics pred novo veliko preizkušnjo. Latvijski center iz vrst Boston Celtics Kristaps Porzingis je v finalu lige NBA proti Dallas Maverics utrpel redko videno poškodbo levega gležnja… »

Dončić še brez odgovora: "Zdaj res ne bi govoril o tem"

Zurnal24 pred 11 dnevi
Luka Dončić se po porazu proti Boston Celtics v finalu lige NBA ni izjasnil glede morebitnega nastopa v kvalifikacijah za nastop na olimpijskih igrah v Parizu. Slovenski košarkarski as Luka Dončić je z Dallas Mavericks v finalu severnoameriške lige… »

SLOVENSKI AS KLJUB PORAZU PONOSEN: "Nismo osvojili naslova, a za nami je hudičevo dobra sezona " (VIDEO)

Regional pred 11 dnevi
Slovenski košarkarski as Luka Dončić je z Dallas Mavericks v finalu severnoameriške lige NBA izgubil proti Boston Celtics z 1:4 v zmagah. Petindvajsetletni Ljubljančan je bil kljub temu ponosen na ekipo, o bližnji prihodnosti ter nastopu za… »

Dončić po grenkem porazu (še) ni želel govoriti o reprezentanci

RTV Slovenija pred 11 dnevi
"Nič, žalosten sem, da smo izgubili," so bile prve besede razočaranega Luke Dončića po koncu pete tekme finala Lige NBA, ki jo je Boston dobil s 106:88 in tako dosegel četrto zmago za rekorden 18. naslov. V šesti sezoni v najmočnejši ligi na… »

Enosmeren promet, tokrat vse skupaj znano že ob polčasu

Zurnal24 pred 11 dnevi
Dallas Mavericks so bili na peti tekmi finala nemočni. Boston je ob polčasu vodil za 21 točk, na koncu pa slavil s 106:88 in prišel do 18 naslova v zgodovini franšize. Po visoki zmagi Dallasa na četrti tekmi je marsikateri navijač Luke Dončića in… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem