Povezane novice

Nogometna mrzlica že pred tekmo: navijaško romanje v München

RTV Slovenija pred 9 dnevi
Vse poti slovenskih navijačev v Münchnu so v četrtek vodile na stadion Allianz Arena, kjer jih je slovenske nogometaše spodbujalo več kot 20.000, med njimi jih je 348 prišlo s posebnim navijaškim vlakom. "Slovenija gre naprej," so bili enotni… »

Od nebes do pekla: 94 minut izjemnega navijanja, uničenih v sekundi

RTV Slovenija pred 9 dnevi
Navijači so med ogledom tekme med Slovenijo in Srbijo na Pogačarjevem trgu v 95 minutah doživeli vsa mogoča čustva. Če so nekaj sekund pred koncem obračuna rajali in sanjali o prvi slovenski zmagi na Euru, so bili le trenutek za tem povsem… »

Slovenski nogometaši v izdihljajih ob zmago proti Srbiji na EP

Gorenjski glas pred 9 dnevi
München – Slovenska nogometna reprezentanca je v 2. krogu skupinskega dela evropskega prvenstva v Nemčiji v Münchnu s Srbijo igrala 1:1 (0:0). Izbranci Matjaža Keka bodo zadnjo tekmo v skupini C igrali 25. junija v Kölnu proti Angliji. * Arena… »

ŠOKANTNA TEKMA: Zadnjih nekaj sekund pred koncem smo ostali brez zmage (VIDEO)

Regional pred 9 dnevi
Slovenska nogometna reprezentanca je v 2. krogu skupinskega dela evropskega prvenstva v Nemčiji v Münchnu s Srbijo igrala 1:1 (0:0). Izbranci Matjaža Keka bodo zadnjo tekmo v skupini C igrali 25. junija v Kölnu proti Angliji. GOOOOOOL ZA SLOVENIJO… »

Španci po italijanskem avtogolu v osmini finala

RTV Slovenija pred 8 dnevi
Španija je po dobljenem derbiju v skupini B proti Italiji (1:0) nova udeleženka osmine finala evropskega prvenstva v nogometu. Španija in Italija sta na medsebojni tekmi zaokrožili drugi krog skupine B, ki sta ga v sredo začeli Hrvaška in Albanija… »

To je po prejetem golu v zadnjih trenutkih tekme dejal Kek

Zurnal24 pred 9 dnevi
Kek: Ekipi se bo to enkrat vrnilo. Selektor slovenske nogometne reprezentance Matjaž Kek je po dramatičnem razpletu tekme 2. kroga evropskega prvenstva v Nemčiji, ko je Slovenija v Münchnu igrala 1:1 s Srbijo, dejal, da je po eni strani ponosen, po… »

Točka proti Srbiji slaba tolažba za 20.170 slovenskih navijačev v Münchnu

RTV Slovenija pred 9 dnevi
Sloveniji je odlično kazalo, zabavo slovenskih navijačev pa je v zadnjih sekundah tekme Slovenija - Srbija pokvaril Luka Jović, ki je zadel za izenačenje. S stadiona Allianz Arena sta se oglašala MMC-jeva novinarja Toni Gruden in Tomaž Okorn. Kot… »

Karničnik odprl vrata v raj, a Slovenija na koncu ostala brez zgodovinske zmage

RTV Slovenija pred 9 dnevi
Slovenski nogometaši so na evropskem prvenstvu v Münchnu po golu Žana Karničnika dolgo vodili z 1:0, kazalo je na zgodovinsko prvo zmago, ki bi povsem odprla vrata v osmino finala, a Srbi so v 96. minuti po golu Luke Jovića vendarle rešili točko… »

Danci po remiju z Angleži (znova) povsem izenačeni s Slovenci

RTV Slovenija pred 9 dnevi
V slovenski skupini C so danski nogometaši pošteno namučili favorizirane, a neprepričljive Angleže. V ponovitvi polfinala zadnjega evropskega prvenstva sta se reprezentanci v Frankfurtu razšli z 1:1. Pred tremi leti sta se Danska in Anglija pomerili… »

Jović poskrbel za šok v Sloveniji

Dnevnik pred 9 dnevi
Slovenija je imela že rezervirano vozovnico za osmino finala evropskega prvenstva, saj je še v 95. minuti proti Srbiji vodila z 1:0 z golom Karničnika. Srbija je rešila remi v zadnjem napadu na tekmi preko Jovića in poskrbela za šok v Sloveniji. Na… »

Matjaž Kek: Dokaz, kako je lahko šport krut

RTV Slovenija pred 9 dnevi
"Niti v enem trenutku Slovenija ni bila v podrejenem položaju, medtem ko Srbi 35 minut niso vedeli, kje so," je Matjaž Kek komentiral nesrečni remi s Srbijo. Gol v izdihljajih tekme je, kot pravi, dokaz, kako je šport lahko krut. Navijači… »

Padel absolutni rekord: toliko Slovencev je bilo v Münchnu!

Zurnal24 pred 9 dnevi
Še na nobeni nogometni tekmi seni zbralo toliko slovenskih navijačev kot na srečanju proti Srbiji. Obračun drugega kola skupine C med Slovenijo in Srbijo (1:1) je minil v odličnem navijaškem vzdušju. Na razprodani Fussball Areni je bilo 66.000… »

Slovenija prejela gol ob zadnjem dotiku na tekmi

Zurnal24 pred 9 dnevi
Slovenska nogometna reprezentanca se je pomerila s srbsko izbrano vrsto. Ta je na 1:1 izenačila v 96. minuti. Slovenija se je pred tokratnim obračunom v Münchnu osemkrat pomerila s Srbijo, obe reprezentanci sta zabeležili po eno zmago, šest dvobojev… »

Foto: Šok na Allianz Areni, Srbi v zadnji akciji v sodnikovem podaljšku izenačili

Necenzurirano pred 9 dnevi
Slovenska nogometna reprezentanca je v 2. krogu skupinskega dela evropskega prvenstva v Nemčiji v Münchnu s Srbijo igrala 1:1 (0:0). Izbranci Matjaža Keka bodo zadnjo tekmo v skupini C igrali 25. junija v Kölnu proti Angliji. Za Slovenijo je danes… »

#video #foto Igralci že na stadionu, tribune so polne

Dnevnik pred 9 dnevi
Našo ekipo so pričakali navdušeni slovenski navijači, Srbi pa so jih izžvižgali. Ob prihodu Srbov je bilo obratno, poroča naš športni novinar Jože Okorn, ki tekmo spremlja na stadionu. Slovenija bo igrala v enaki postavi kot proti Danski… »

Srbi s kontroverznimi vzkliki o Luki Dončiću provocirali Slovence

Zurnal24 pred 9 dnevi
Srbski navijači zbadajo slovenske z vzkliki, da je Luka Dončić njihov. A kaj porečejo na zadnje Lukovo sporočilo? Danes ob 15. uri se bosta v drugem krogu skupinskega dela letošnjega Eura v skupini C pomerili reprezentanci Slovenije in Srbije. Za… »

Foto in video: Norija v Münchnu, nemški policisti ujeli slovenske navijače

Necenzurirano pred 9 dnevi
V Münchnu že od jutra vlada navijaška norija. Osrednji trg Marienplatz se je hitro napolnil, zbadanje prešerno razpoloženih slovenskih in srbskih navijačev pa je potekalo v športnem duhu., Slovenija, ki je v prvi tekmi na evropskem prvenstvu v… »

Noro vzdušje v Münchnu, grmi že na podzemni: "Ne slikaj me, sem na bolniški!"

Zurnal24 pred 9 dnevi
Slovenski in srbski navijači so napolnili območje okrog münchenske Fussball Arene. Stadion se je odprl ob 12.00, tri ure pred tekmo. Takoj po odprtju so se trume navijačev začele valiti proti izjemnemu športnemu objektu, ki bo gostil srečanje med… »

#video #foto Številni z navijaškim vlakom iz Ljubljane prispeli v München

Dnevnik pred 9 dnevi
Vlak s slovenskimi navijači, ki se je iz Ljubljane odpeljal nekaj po 4. uri, je prispel v bavarsko prestolnico. Eni se bodo odpravili na ogled tekme na stadion, drugi jo bodo v Münchnu spremljali preko ekranov. Poleg več rednih vlakov je iz Ljubljane v… »

#video #foto München je danes slovenski!

Dnevnik pred 9 dnevi
Na današnji tekmi slovenske nogometne reprezentance proti Srbiji pričakujejo 20 tisoč slovenskih navijačev. To bo tudi rekordna udeležba ljubiteljev nogometa na tribunah v tujini. Spektakel se začne ob 15. uri. Policije ni veliko, oboji navijači pa… »

MNOŽICA SLOVENCEV V MÜNCHNU DOBRO OGRETA PRED DERBIJEM S SRBIJO: Iz domovine prispel poseben vlak z navijači (FOTO, VIDEO)

Regional pred 9 dnevi
Nekaj ur pred tekmo Slovenija - Srbija na evropskem nogometnem prvenstvu je v Münchnu na tisoče slovenskih navijačev. Večja skupina se je že dopoldne zbrala na glavnem trgu v mestu. V prestolnico Bavarske je med drugim prispel tudi poseben navijaški… »

Piksi v zadnjem trenutku poskrbel za spremembo: Srbija od 1. minute ultraofenzivno proti Slovencem

Dnevnik pred 9 dnevi
Selektor orlov Dragan Stojković Pixi je po tekmi z Anglijo napovedal dve spremembi začetne enajsterice. Namesto Filipa Kostića bo to Filip Mladenović, a tudi Dušan Tadić, ki ga je selektor napovedoval že od začetka, najverjetneje namesto Sergeja… »

Jože Pepevnik: Izjemna kulisa, izjemna tekma

RTV Slovenija pred 9 dnevi
"Mislim, da je Slovenija reprezentanca, ki proti Srbom v tem trenutku lahko brez sprenevedanja pove, da razmišlja o zmagi in o napredovanju v osmino finala," je pred tekmo v oddaji Ob osmih svoje napovedi delil radijski športni novinar Jože Pepevnik. V… »

Pred Slovenijo ključna tekma letošnjega Eura

Zurnal24 pred 9 dnevi
Slovenski nogometaši danes proti Srbom za nov korak proti osmini finala. Slovenska nogometna reprezentanca bo danes ob 15. uri v Münchnu igrala drugo tekmo na evropskem prvenstvu. Po neodločenem izidu z Danci bodo izbranci Matjaža Keka poskusili… »

DANES IGRA SLOVENIJA: Proti Srbom za nov korak do osmine finala

Regional pred 9 dnevi
Slovenska nogometna reprezentanca bo danes ob 15. uri v Münchnu igrala drugo tekmo na evropskem prvenstvu. Po neodločenem izidu z Danci bodo izbranci Matjaža Keka poskusili točkovni izkupiček na obračunu s Srbijo. Ta pa po porazu z Angleži zmago v… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem