Povezane novice

Poljaki tudi z Lewandowskim nemočni proti razigranim Avstrijcem

RTV Slovenija pred 9 dnevi
Nogometaši Avstrije, ki so se izkazali že v ponedeljek proti Franciji, so se veselili prve zmage na evropskem prvenstvu. Na olimpijskem stadionu v Berlinu so v 2. krogu skupine D premagali Poljsko s 3:1. Selektor Avstrije Ralf Rangnick je v začetno… »

Nizozemci po razveljavljenem zadetku Simonsa ostali brez zmage

RTV Slovenija pred 8 dnevi
Na derbiju skupine D evropskega prvenstva sta se Nizozemska in Francija v Leipzigu razšli brez zadetkov. Reprezentanci sta med glavnimi favoriti evropskega prvenstva, točka pa je po zmagah v uvodnem krogu odgovarjala obema. Francija je v uvodnem krogu… »

Odločilni gol za čustveno zmago Ukrajine mojstrsko dosegel Jaremčuk

RTV Slovenija pred 8 dnevi
Nogometaši Ukrajine so se na evropskem prvenstvu pravočasno prebudili in po zaostanku v Düsseldorfu premagali Slovaško z 2:1. Preobrat je začel Mikola Šaparenko, dokončal pa Roman Jaremčuk. Jaremčuk je v 80. minuti prejel globinsko žogo, jo… »

Mbappe treniral z masko v barvah francoske zastave

RTV Slovenija pred 8 dnevi
Francija si lahko oddahne, kapetan Kylian Mbappe je pripravljen za nogometne obračune kljub zlomljenemu nosu. Pri tem mu bo pomagala zaščitna maska. Francija je v uvodnem krogu EP-ja premagala Avstrijo, a je rajanje ob zmagi pokvarila poškodba prvega… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem