Povezane novice

Vstopnice za Portugalsko še na voljo, a je treba biti vztrajen

RTV Slovenija pred 5 dnevi
V prodajo so šle še preostale vstopnice za osmino finala evropskega prvenstva. Med njimi je tudi od 6000 vstopnic za zgodovinsko slovensko tekmo proti Portugalski, ki bo v ponedeljek v Frankfurtu. Začetek prodaje je bil napovedan za 10. uro dopoldne… »

Znan tekmec Slovenije v osmini finala

Zurnal24 pred 4 dnevi
Slovenija se bo pomerila z izbrano vrsto, ki jo je konec marca premagala na prijateljski tekmi. Slovenska izbrana vrsta bi se v osmini finala v Münchnu pomerila z Romunijo, če bi po pričakovanjih Portugalska premagala Gruzijo. A to se ni zgodilo, saj… »

Slovenija bo v ponedeljek ob 21.00 igrala proti Portugalski

RTV Slovenija pred 4 dnevi
Končan je skupinski del evropskega prvenstva v nogometu, slovenska reprezentanca se bo v osmini finala v ponedeljek ob 21.00 v Frankfurtu pomerila s Portugalsko. Prenos boste lahko spremljali na TV Slovenija 2. To je posledica zadnjega kroga, ki je… »

Kako Slovenci (ni)so igrali: “Šerif” Gnezda Čerin je zasenčil Bellinghama

Dnevnik pred 4 dnevi
Pripravili smo analizo igre slovenskih nogometašev na tretji tekmi evropskega prvenstva proti Angliji, ko so po junaškem boju iztržili remi 0:0 in se prvič v zgodovini na velikih tekmovanjih uvrstili v izločilne boje. V športni redakciji Dnevnika… »

"PRVI PRIDE, PRVI KUPI": Kdaj bodo na voljo vstopnice za tekmo Slovenije in po kakšni ceni?

Regional pred 4 dnevi
Nogometna zveza Slovenije (NZS) je sporočila, da se bo prodaja vstopnic za tekmo slovenske reprezentance v osmini finala evropskega prvenstva v Nemčiji začela v petek dopoldne ob 10. uri. Vstopnice bodo na voljo na portalu Uefa, nakup pa bo potekal po… »

Vstopnice za osmino finala: na voljo jih bo 6000, v prodajo v petek

Dnevnik pred 4 dnevi
Iz Nogometne zveze Slovenije so sporočili, da se bo prodaja vstopnic za izločilne boje evropskega nogometnega prvenstva predvidoma pričela 28. junija ob 10. uri. Nakup vstopnic bo omogočen preko UEFA portala na naslednji povezavi: UEFA portal za nakup… »

Nove informacije o vstopnicah za tekmo Slovenije v osmini finala

Zurnal24 pred 4 dnevi
Po vstopnice za tekmo Slovenije v osmini finala od petka. Nogometna zveza Slovenije (NZS) je na svoji uradni spletni strani sporočila, da bo prodaja vstopnic za tekmo slovenske reprezentance v osmini finala evropskega prvenstva v Nemčiji stekla v petek… »

Kritike "dolgočasnih" Angležev, ki pa imajo odprto pot v izločilnih bojih

RTV Slovenija pred 4 dnevi
Angleški nogometaši so bili deležni novih kritik navijačev in domačih medijev, potem ko tudi na tretji tekmi evropskega prvenstva niso navdušili. Z remijem s Slovenijo (0:0) so vseeno potrdili prvo mesto v skupini C. Zmaga nad Srbijo z 1:0 in remija… »

Odzivi na uvrstitev v osmino finala: predsednica Pirc Musar čestitala ob zgodovinskem uspehu

Dnevnik pred 4 dnevi
Slovenska nogometna reprezentanca se je prvič v zgodovini uvrstila v izločilne boje velikih tekmovanj, potem ko je v zadnjem krogu skupinskega dela na evropskem prvenstvu z Anglijo igrala 0:0. Za nevtralne in angleške gledalce dolgočasna tekma, za… »

Slovenci čakajo nasprotnika za osmino finala

Zurnal24 pred 4 dnevi
Sredine tekme bodo dale odgovor na vprašanje, proti komu bo Slovenija igrala v osmini finala evropskega prvenstva. Znano, kdaj bodo nogometaši stopili na igrišče. Slovenski nogometaši čakajo, kdo bodo njihovi nasprotniki v osmini finala evropskega… »

Kek: Za številne popolni avtsajderji so opravili izpit

RTV Slovenija pred 4 dnevi
Matjaž Kek po zgodovinski uvrstitvi v osmino finala EP-ja ni skrival velikega zadovoljstva. Na novinarski konferenci so pohvale deževale z vseh strani. Gareth Southgate pa je bil še bolj na udaru kritik, čeprav je Anglija zasedla prvo mesto v skupini… »

SLOVENCI NA EURU SPISALI ZGODOVINO! Reprezentanca v izločilne boje; kdo bi lahko bil tekmec? (FOTO)

Regional pred 5 dnevi
Slovenska nogometna reprezentanca se je prvič v zgodovini uvrstila v izločilne boje velikih tekmovanj, potem ko je v zadnjem krogu skupinskega dela na evropskem prvenstvu z Anglijo igrala 0:0. Za nevtralne in angleške gledalce dolgočasna tekma, za… »

EP v nogometu: Zgodovinski preboj Slovenije v osmino finala

Dnevnik pred 5 dnevi
Slovenska nogometna reprezentanca je na zadnji tekmi predtekmovalne skupine C remizirala z Anglijo 0:0 in se prvič v zgodovini uvrstila v izločilne boje. Ker se je tudi druga tekma v skupini med Srbijo in Dansko končala z 0:0, je Slovenija zasedla… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem