Povezane novice

Poplatnik v 115. minuti z glavo zagotovil zgodovinsko zmago Bravu

RTV Slovenija 18.07.2024
Nogometaši Brava so se v svoji krstni evropski sezoni prebili v 2. krog kvalifikacij Konferenčne lige, kjer se bodo merili z Zrinjskim. Na povratni tekmi 1. kroga so Ljubljančani v Walesu po podaljšku premagali ekipo Connah's Quay Nomads z 2:0. Bravo… »

Mariborčani popustili na začetku drugega polčasa in ostali brez obračuna s Panathinaikosom

RTV Slovenija 18.07.2024
Nogometašem Maribora se ni uspelo uvrstiti v 2. krog kvalifikacij za Evropsko ligo. Vijoličasti so se na povratni tekmi 1. predkroga z Botevom iz Plovdiva razšli z 2:2, Bolgari pa so prvo tekmo dobili z 2:1. Maribor bo evropsko pot nadaljeval v 2… »

Nogomet: Bravo spisal klubsko zgodovino

Dnevnik 18.07.2024
Nogometaši Brava (na fotografiji v rumenih dresih) so sinoči v Walesu spisali klubsko zgodovino. Na povratni tekmi 1. kroga kvalifikacij za konferenčno ligo so namreč v klubskem zgodovinskem evropskem debiju v gosteh z 2:0 premagali Connah's Quay ter… »

Danes v Evropi na delu še dve slovenski ekipi, jima bo uspel preobrat?

Zurnal24 18.07.2024
Maribor in Bravo lovita zaostanek v boju za 2. kvalifikacijski krog tekmovanj. Nogometaši Maribora in Brava bodo danes igrali povratni tekmi v uvodnem krogu kvalifikacij evropske oziroma konferenčne lige. Oba slovenska predstavnika bosta na povratnih… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem