Povezane novice

Slovenci po hudem boju s tretjo zaporedno zmago v četrtfinalu

RTV Slovenija 02.08.2024
Tretja zmaga na olimpijskih igrah je slovenski moški rokometni reprezentanci prinesla uvrstitev v četrtfinale še pred zadnjim krogom. Izbranci Uroša Zormana so z 29:28 premagali neugodne Japonce. Čeprav so Japonci brez zmage, so se izkazali za… »

Po težki zmagi Slovenija v četrtfinalu

Zurnal24 02.08.2024
Slovenski rokometaši po zmagi nad Japonci v četrtfinale OI. Slovenska moška rokometna reprezentanca je v 4. krogu skupinskega dela poletnih olimpijskih iger v Parizu premagala Japonsko z 29:28 (15:15) in se uvrstila v četrtfinale. Slovenija je pred… »

Slovenski rokometaši premagli Japonce in se prebili v četrtfinale

Necenzurirano 02.08.2024
Slovenski rokometaši so se v Parizu pomerili z Japonsko. Z zmago so si zagotovili prehod v četrtfinale. V slovenski reprezentanci je na današnji tekmi blestel Aleks Vlah s 14 goli, drugi najbolj učinkovit slovenski rokometaš pa je bil Dean Bombač s… »

Po zadnji točki Slovencev, ki so prvi v skupini A, žvižgi v dvorani

Zurnal24 02.08.2024
Slovenski odbojkarji za tretjo zmago na olimpijskih igrah po petih nizih strli Francoze. Slovenska moška odbojkarska reprezentanca je na zadnji, tretji tekmi skupinskega dela na olimpijskih igrah v Parizu v skupini A premagala gostitelje Francoze s 3:2… »

Po drami brez primere padli olimpijski prvaki

RTV Slovenija 02.08.2024
Slovenski odbojkarji so z novo fantastično predstavo s 3:2 ustavili favorizirane Francoze in predtekmovanje sklenili na 1. mestu skupine A. Zdaj čakajo na tekmeca v četrtfinalu, v vsakem primeru pa dokazujejo, da so v Parizu zreli za medaljo. V… »

Adžić: Da gremo v četrtfinale, ni le teorija, ampak realnost

RTV Slovenija 02.08.2024
Slovenske rokometašice kljub porazu proti Norveški (29:22) ostajajo v igri za olimpijski četrtfinale, selektorja Dragana Adžića pa veseli, da so se pobrale po obračunu z Nemčijo. Slovenke ohranjajo nekaj možnosti za napredovanje, kar sta si sicer… »

TRETJI PORAZ NAŠIH ROKOMETAŠIC V PARIZU: V najslabšem položaju, a še imajo možnosti za četrtfinale

Regional 02.08.2024
Slovenska ženska rokometna reprezentanca je na četrti tekmi olimpijskega turnirja v Parizu doživela tretji poraz. V dvoboju 4. kroga skupine A je bila boljša Norveška z 29:22 (15:10). Slovenijo zadnja tekma predtekmovanja čaka v soboto proti… »

DANES NA OI: Slovenski odbojkarji po vrh skupine, rokometaši po četrtfinale

Regional 02.08.2024
Slovenske odbojkarje na olimpijskih igrah v Parizu danes čaka še zadnja tekma skupine A, na kateri se bodo pomerili z domačo izbrano vrsto. Ob že doseženi uvrstitvi obeh v četrtfinale bo ta pomembna le za nadaljnjo razvrstitev. Slovenski rokometaši… »

Pred ključnima tekmama slabe novice iz slovenskega tabora

Zurnal24 02.08.2024
Rokometaši se bodo morali v petek znajti brez načetega Mačkovška. Slovenska moška rokometna reprezentanca bo morala petkov četrti obračun v skupinskem delu olimpijskega turnirja odigrati brez enega stebrov obrambe Boruta Mačkovška, ki je… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem