Povezane novice

OČI DANES UPRTE V JANJO GARNBRET: Dopoldne jo čaka polfinale na balvanih

Regional 06.08.2024
Enajsti dan olimpijskih iger v Parizu se bo prvič predstavila glavna slovenska kandidatinja za odličja, plezalka Janja Garnbret, ki jo po 10. uri čaka polfinale na balvanih. V zaključne boje se bodo prevesila ekipna tekmovanja. Polfinali so na sporedu… »

OBČINSTVO JE KRIČALO "JANJA, AJDE, JANJA": Za našo olimpijko v Parizu navijala tudi Tina Maze (FOTO)

Regional 06.08.2024
Branilka olimpijskega zlata iz Tokia Janja Garnbret je z odliko opravila uvodni del tekmovanja v športnem plezanju na olimpijskih igrah na prizorišču v Le Bourgetu. V balvanski preizkušnji polfinala kombinacije balvani in težavnost je od možnih 100… »

Američan Hocker presenetil na 1500 metrov, Ingebrigtsen brez medalje

RTV Slovenija 06.08.2024
V finalu teka na 1500 metrov je zlato medaljo presenetljivo osvojil Američan Cole Hocker. Z izjemnim finišem je z olimpijskim rekordom 3:27,65 ugnal svetovnega prvaka Josha Kerra. Branilec naslova Jakob Ingebrigtsen je končal na četrtem mestu… »

Velemojstrica Janja Garnbret edina na vrhu vseh štirih balvanskih izzivov

RTV Slovenija 06.08.2024
Janja Garnbret je v Parizu imenitno začela obrambo olimpijske krone iz Tokia. V polfinalu kombinacije balvani in težavnosti je bila najboljša športna plezalka na svetu suvereno prva, potem ko je edina osvojila vrhove vseh štirih balvanskih izzivov… »

Izjemna Janja Garnbret pometla z balvani in konkurenco!

Necenzurirano 06.08.2024
Prva olimpijska prvakinja v športnem plezanju Janja Garnbret si bo na olimpijskih igrah znova poskušala pokoriti svetovno konkurenco. Za končni boj za odličja se je morala danes najprej prebiti skozi prvi del polfinala, kar je opravila suvereno… »

'Poigravanje' slovenske favoritke, to ni uspelo nobeni drugi

Zurnal24 06.08.2024
Slovenija ima z izjemno Janjo Garnbret glavno favoritinjo za zlato medaljo v športnem plezanju. Branilka olimpijskega zlata iz Tokia Janja Garnbret je z odliko opravila uvodni del tekmovanja v športnem plezanju na olimpijskih igrah na prizorišču v Le… »

Vse oči uprte v Janjo Garnbret

Zurnal24 06.08.2024
V lov za olimpijsko slavo se danes prvič na OI v Parizu podaja tudi najboljša slovenska športna plezalka Janja Garnbret. Enajsti dan olimpijskih iger v Parizu se bo prvič predstavila glavna slovenske kandidatinja za odličja, plezalka Janja Garnbret… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem