Povezane novice

Olimpija napolnila reško mrežo za drugi zaporedni nastop v Konferenčni ligi

RTV Slovenija pred 20 dnevi
Nogometaši Olimpije bodo nastopili v skupinskem delu Konferenčne lige, saj so na povratni kvalifikacijski tekmi s kar 5:0 (skupno s 6:1) premagali Rijeko. Spektakel v Stožicah je pokvaril le izgred reške navijaške skupine. Zmaji pod vodstvom Victorja… »

Turek Hümmet s hitrim zadetkom preprečil vijoličastim evropsko jesen

RTV Slovenija pred 19 dnevi
Nogometaši Maribora so končali evropsko sezono. Na povratni tekmi 4. predkroga Konferenčne lige so v Ljudskem vrtu izgubili proti Djurgardnu z 0:1. Švedi so bili v skupnem seštevku boljši z 2:0. Mariborčani so na Švedskem izgubili z 0:1. Hilal… »

Rezervist Kučys Celje popeljal iz krize v evropsko jesen!

RTV Slovenija pred 19 dnevi
Celje je poskrbelo za zgodovinski uspeh kluba in slovenskega nogometa. Prvaki Slovenije bodo kot Olimpija igrali v letošnji Konferenčni ligi! Celjani so zaostanek z 0:1 doma izničili z visoko zmago nad Pjunikom s 4:1, za kar je poskrbel Armandas… »

Olimpija razbila Rijeko, napredovali tudi Celjani, Maribor zaključil nastope v Evropi

Necenzurirano pred 19 dnevi
Olimpiji je drugo leto zapored uspel preboj v Konferenčno ligo. Slast evropskih denarcev bo okusilo tudi Celje. Maribor je izpadel-. Na prvih tekmah si je najboljše izhodišče priigrala ljubljanska zasedba, ki je na Reki iztržila 1:1, zdaj pa si želi… »

Olimpija tako razbila Rijeko, da se je Hrvatom utrgalo

Zurnal24 pred 19 dnevi
Nogometaši Olimpije so na povratni tekmi zadnjega kroga kvalifikacij za konferenčno ligo s petardo odpravili Rijeko in se uvrstili v skupinski del tekmovanja. Tekma je bila zaradi izgreda gostujočih navijačev prekinjena za več kot 20 minut… »

Zgodovinska priložnost za slovenski nogomet

Zurnal24 pred 20 dnevi
Slovenski nogometni trojček drevi odloča o svoji evropski usodi. Trije slovenski nogometni klubi bodo danes odigrali odločilne tekme za preboj v skupinski del konferenčne lige. Ljubljanska Olimpija bo ob 19. uri v Stožicah v povratni tekmi četrtega… »

O dnevu D za slovenski nogomet: To so bile le sanje še nekaj let nazaj

Zurnal24 pred 20 dnevi
"Prav sanjsko bi bilo, če bi uspelo vsem trem," pred tekmami Olimpije, Celja in Maribora pravi nekdanji vratar zmajev Nejc Vidmar. Nogometni klubi Celje, Maribor in Olimpija si bodo danes poskušali zagotoviti evropsko jesen. Celjani in Mariborčani so… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem