Povezane novice

Mohorič v boju za bron, van der Poel do naslova

Zurnal24 pred 24 minutami
Na svetovnem prvenstvu v makadamskem kolesarstvu je sloviti Nizozemec opravičil vlogo glavnega favorita. Matej Mohorič ni uspel ubraniti naslova svetovnega prvaka v makadamskem kolesarstvu. Tokrat je imel največ moči Mathieu van der Poel, ki se je… »

Van der Poel na makadamskem prestolu nasledil Mohoriča

RTV Slovenija pred 24 minutami
Nizozemec Mathieu van der Poel je upravičil vlogo velikega favorita in v Belgiji osvojil naslov svetovnega prvaka v kolesarjenju na makadamskih cestah. Branilec naslova Matej Mohorič je zasedel sedmo mesto. Na 182-kilometrski trasi med mestoma Halle in… »

Kolesarji danes na makadamu, naslov brani Slovenec

Zurnal24 pred tremi urami
Branilec naslova svetovnega prvaka je Matej Mohorič, ki tudi letos sodi v ožji krog favoritov za zmago. Slovenska kolesarja Matej Mohorič in Matevž Govekar bosta danes med zvezdniki svetovnega prvenstva na makadamskih cestah v Belgiji. Tekmovalce med… »

V formuli 1 dobil deset dirk, zdaj se bo meril z Matejem Mohoričem

Zurnal24 pred 9 urami
Na svetovnem prvenstvu v makadamskem kolesarstvu bo nastopil zelo znan obraz. Matej Mohorič bo danes ob 12. uri krenil v obrambo naslova svetovnega prvaka v makadamskem kolesarstvu. To bo tokrat potekalo v okolici belgijskih mest Halle in Leuven. Tokrat… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem