Povezane novice

Kako ravnamo s hrano v Domžalah?

Domžalec 24.04.2025
Vsako leto 24. aprila obeležujemo Slovenski dan brez zavržene hrane. Ta dan nas opominja, da ima prav vsak izmed nas vpliv – tako na okolje kot tudi na bolj odgovorno ravnanje s hrano in ne navsezadnje svoj družinski proračun. V časih, ko je hrana… »

V Sloveniji se letno zavrže okoli 165.000 ton hrane, največ v gospodinjstvih

RTV Slovenija 24.04.2025
Slovenski dan brez zavržene hrane, 24. april, spodbuja k razmisleku o pomenu hrane in njeni premišljeni porabi. Povprečen prebivalec Slovenije vsako leto zavrže 78 kilogramov hrane, 44 odstotkov vse odpadne hrane pa nastane v gospodinjstvih. Odpadna… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem