Zadišalo bo na gastronomskem festivalu Okusi Celja

RTV Slovenija 29.08.2024  |  Ž. E. Č.

V Zavodu Celeia Celje ob zaključku programa Poletje v Celju 2024 pripravljajo 2. gastronomski festival Okusi Celja, združuje lokalne kuharske šefe, podpira lokalno hrano in dobavitelje, spodbuja trajnostne prakse in krepi medsebojno povezanost.

S sodobnimi kulinaričnimi kreacijami bodo obiskovalce v petek, 30. avgusta, od 17. do 21. ure na Krekovem trgu razvajali trije priznani celjski kuharski mojstri – Sebastjan Grobelšek iz Gostilne Fancl, Miran Ojsteršek iz Gostilne Oštirka in Marko Pavčnik iz Bistroja Lalu. Posebnost tokratnega festivala bo uporaba ognja in priprava izbranih jedi z lokalnimi sestavinami na različnih žarih. Poskrbljeno bo za vinsko spremljavo in osvežilne koktajle, pa tudi za

Preberite še

Slovenija, zadnje novice »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem