Recept: ajdova kaša z gobami

SiolNET 28.11.2023  |  Kaj kuhaš danes

Jesenska jed s slovenskim pridihom.

Sestavine: polovica čebule polovica pora 300 g ajdove kaše 2 skodelici posušenih gob olje sol peteršilj mozzarella Postopek: Posušene gobe namakamo v vodi za nekaj ur. Na olju prepražimo sesekljano čebulo in por. Ko čebula pozlati, dodamo namočene gobe in sol. Pražimo nekaj minut, da zadišijo, in jim dodamo še malo vode, v kateri smo jih namakali. Pokrite jih kuhamo 10 minut, sproti pa dodamo vodo, če je zmanjka. Pred koncem kuhanja dodamo še peteršilj. Medtem

Preberite še

Slovenija, zadnje novice »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem