Salame, nova ribniška suha roba

Delo 02.04.2024

Kako so se salame Biosing znašle v restavracijah, kot so Steirereck, Kadeau, Hiša Franko, zakaj jih je omenil Rene Redzepi?

V nadaljevanju preberite: Ribnica in z njo Slovenija v svetu gastronomije postajata znani po salamah Biosing. Tako izpopolnjene so, da jih primerjajo z najprestižnejšimi avtomobilskimi znamkami. Salame Biosing so se znašle v restavracijah, kot so Steirereck, Kadeau, Hiša Franko ... Nekoliko tehnično se sliši, a je po svoje pravilno, kajti David Lesar se jih je tudi lotil s preciznostjo inženirja. Na roko pa mu gre še to, da ima vse lastnosti dobrega krošnjarja,

Preberite še

Slovenija, zadnje novice »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem